Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții de la „Mireasa”, sezonul 6. 8 băieți și 9 fete participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

Cine sunt concurenții de la „Mireasa”, sezonul 6. 8 băieți și 9 fete participă la show-ul matrimonial de la Antena 1

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Mireasa”, sezonul 6, a revenit în grila Antena 1 luni, pe 29 august. Simona Gherghe a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia. Opt băieți și nouă fete au pășit în noul sezon al show-ului matrimonial de la Antena 1. Iată cine sunt concurenții de la „Mireasa”, sezonul 6.

Cine sunt concurenții de la „Mireasa”, sezonul 6 – Fetele

Cine este Raluca Preda, de la „Mireasa”, sezonul 6

Raluca Preda are 31 de ani și este din Drobeta-Turnu Severin. Spune că s-a înscris la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY pentru că speră să-și îndeplinească aici visul de a se căsători. Raluca a urmat liceul de contabilitate în Drobeta-Turnu Severin și a finalizat școala de asistenți medicali generaliști, chiar dacă nu a profesat această meserie niciodată.

Timp de 12 ani, concurenta a lucrat în Vânzări, iar după ce s-a mutat în Anglia împreună cu familia sa, s-a angajat la o companie internațională de vânzări online, unde predă Protecția Muncii. Dornică să-și finalizeze studiile, s-a încris la facultate și e studentă în anul 3 la Business și Management în cadrul Universității Oxford. Visul ei e să devină un antreprenor sau o femeie de afaceri de succes.

Cine este Denisa Dumitru de la „Mireasa”, sezonul 6

Denisa Dumitru s-a înscris în show-ul matrimonial pentru a-și găsi jumătatea. Concurenta are 23 de ani și este în plin proces de obținerea diplomei de licență de la Facultatea de Contabilitate la care studiază în prezent. Ea spune că a ales să participe la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY fiindcă își dorește să-și găsească un partener cu care să-și întemeieze o familie.

„Nu sunt o fire geloasă. Primul prieten a fost pe la 16 ani și jumătate, a ținut relația până pe la 20. Nu ne mai potriveam, nu ne mai înțelegeam, apoi am avut o relație de doi ani, cred că acolo s-a terminat iubirea. Mă îndrăgostesc greu, durează până găsesc pe cineva”, a explicat ea, potrivit a1.ro.

Cine este Adina Miuleasa de la „Mireasa”, sezonul 6

Adina Miuleasa a venit în sezonul 6 Mireasa încrezătoare că bărbatul adevărat pe care și-l dorește chiar există. Adina are 23 de ani și a fost stewardesă. În prezent, concurenta de la Mireasa sezon 6 este studentă la Facultatea de Litere, dar în paralel se ocupă și de magazinul său online de haine.

Am avut 3 iubiți, un sârb care locuia în Londra, a doua tentativă de relație de o lună și ultima de 2 ani. Am încercat să mă și mărit, crezând că este o soluție. Dar nu a fost o variantă potrivită pentru mine. Mereu acești băieți erau băieții lui mama. Mie nu-mi place asta. În ultima relație mama lui mi-a făcut probleme. Mă amenința că mă bate, că vine peste mine la București, că mă dă afară din casa lui, deși stăteam în chirie. Mă amenința că îmi rupe părul, mă jignea. M-am gândit și mi-am pus întrebarea dacă și la mine ar fi problema, dar nu. Am o părere bună despre mine. Am oferit încredere și loialitate și nu am primit în relații aceleași lucruri”, a povestit Adina.

Cine este Inga Rusu de la „Mireasa”, sezonul 6

Inga Rusu își dorește să găsească un bărbat alături de care să întemeieze o familie. Inga vine din Basarabia și are 28 de ani. Tânăra și-a încheiat ultima relație cu 4 luni înainte de a veni la Mireasa, dar se simte pregătită pentru a se ancora într-o nouă relație, în vederea întemeierii unei familii.

„De mică am o pasiune pentru tot ce este legat de beauty, machiaj, păr. Mi-am făcut cursuri legate de regenerare și restabilire a părului, cu produse naturale. La vârsta de 19 ani am plecat în Lisabona și am activat ca ajutor de bucătar. După 7 ani am plecat în Germania și am activat în calitate de comisioner, în domeniul logistic”, a povestit Inga Rusu.

Cine este Ana-Maria Ciornei de la „Mireasa”, sezonul 6

Ana-Maria Ciornei este din Iași şi are 27 de ani. Conurenta este divorțată și are un băiețel. Cu toate acestea, spune că s-a înscris la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY pentru că este dispusă să își deschidă inima, din nou.

Când ne-am cunoscut aveam 20 de ani, a durat un an de zile, am rămas însărcinată, am făcut nunta, a venit băiețelul. După doi ani de căsnicie au intervenit discuții, neînțelegeri și am spus că mai bine pun punct”, a povestit concurenta de la „Mireasa”, sezonul 6.

Cine este Damaris Turuș de la „Mireasa”, sezonul 6

Damaris Turuș și-a deschis inima și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, chiar la castingul pentru emisiunea Mireasa. Concurenta de profesie anteprenor, în vârstă de 26 de ani, a crescut într-o familie numeroasă, unde a avut și rol de mamă și de soră. Aceasta nu are un tipar anume de bărbat, ci speră să găsească pe cineva potrivit pentru ea în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Prima relație importantă a fost cu un băiat din Vaslui. (…) M-a pus pe mine să fac o glumă cu un băiat, mi-a zis să merg la el la un film ca să-mi demonstreze că sunt și băieți care nu profită de femei.

Și m-am dus, am avut încredere în el. Nu mi-a plăcut de el, părea arogant. Am ajuns acasă la el, m-am pus pe pat și eu îi ziceam că ne uităm la film, a stins lumina, și-a început treaba, mă zbăteam, dădeam din mâini, simțeam că mi se golește sufletul. Era prima dată pentru mine, el nu mă credea. Și-a terminat prima parte, el a început să râdă de mine, să facă pe măscăriciul. Îmi era frică că dacă plec de la el o să mă bată. A început și a doua serie, eram de piatră, mă uitam la televizor. Mai am momente de panică, nu-mi doresc să-i fac rău”, a declarat ea.

Cine este Roxana Tobă de la „Mireasa”, sezonul 6

Rodica Roxana Toba de la Mireasa sezonul 6 are 23 de ani și este din Târgu Jiu, dar locuiește în București. Concurenta provine dintr-o familie modestă, este pasionată de psihologie și își dorește să își găsească sufletul pereche în casa Mireasa. Concurenta a absolvit Liceul Teologic, iar acum studiază psihologia la o facultate din Chișinău. Tânăra nu este singură la părinți, având încă trei surori căsătorite. Până în prezent, Rodica a avut trei relații serioase, iar la casting a povestit şi despre dramele prin care a trecut.

„Am ajuns să lucrez într-o sală de jocuri după cea mai dureroasă despărțitre a mea, de un an și 8 luni. (…) Am iubit foarte mult acel om cu care am stat un an și 8 luni, l-am iubit foarte mult. M-am dedicat lui trup și suflet, dar am fost înșelată. (…) Am aflat că sunt înșelată din telefonul lui, iar după câteva zile am aflat că sunt și gravidă. I-am spus, iar el mi-a zis să fac avort. M-am supărat foarte tare, iar din cauza stresului nu am putut ține sarcina. Am suferit foarte mult, îmi doream copilul acela. Am zis că dacă nu am omul, am ceva din dragostea noastră, dar nu a fost să fie.”

Cine este Miruna Andreea Gheorghe de la „Mireasa”, sezonul 6

Miruna Andreea Gheorghe are 27 ani și locuiește în București. Concurenta este singură la părinți, motiv pentru care s-a obișnuit să fie tot timpul răsfățată de persoanele din jurul său. De altfel, tânăra a mărturisit că dezvoltă o relație foarte specială cu mamele partenerilor săi. Miruna este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Sunt o fire empatică, comunicativă și sinceră cu cei din jur…Am pretenția de la viitorul iubit să-mi ofere respect și să facă gesturi romantice…Consider că este o vârstă potrivită. Pregătită sunt demult, din toate punctele de vedere”, a spus acesta.

Cine este Gabriela Pițigoiu de la „Mireasa”, sezonul 6

Gabriela Pițigoiu are 25 de ani, vine din Sibiu și este de meserie polițist. Concurenta, absolventă a unei facultăţi de inginerie din Sibiu şi şcolii de agenţi de poliţie din Câmpina, spune că s-a înscris la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY pentru a-și găsi jumătatea.

 „Numele meu este Gabriela și sunt polițist. Îmi place să fac fitness și în viitor doresc să particip și la competiții sportive. Îmi doresc un bărbat cu încredere de sine, cu gândire pozitivă, care să lupte pentru familie”, a spus Gabriela.

Cine sunt concurenții de la „Mireasa”, sezonul 6 – Băieții

Cine este Rustem Sebaidin de la „Mireasa”, sezonul 6

Rustem Sebaidin are doar 22 de ani, dar spune că deja se vede în finala show-ului matrionial, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY, la brațul alesei lui. Rustem este jumătate turc, din partea tatălui, așa cum a dezvăluit chiar el. Concurentul a absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, din cadrul Universității București și acum, este învățător într-o comună din județul Călărași.

Viitoarea mea soție ar trebui să fie, în primu rând, empatică, comunicativă, ambiționasă și când își propune ceva să nu renunțe. Să fie puțin mai înaltă decât mine cu 5-10 centimetri, asta ar fi maximul, ochii căprui sau albaștri, verzi, nu conteză nici asta. Nu am o problemă dacă e mai mare decât mine cu 5-6 ani maxim, dar aș prefera de vârsta mea”, a declarat el.

Cine este George Cornel Ciubotaru de la „Mireasa”, sezonul 6

George Cornel Ciubotaru își dorește foarte mult să aibă o familie și a venit la Mireasa cu sentimentul că va ajunge până în finală. George s-a născut în Alba Iulia, dar de la 5 ani locuiește într-un sat din județul Vaslui. După liceu, a lucrat în străinătate, însă acum îşi dorește să rămână în țară pentru a-și urma pasiunea: gătitul. George a fost la un pas de a se căsători, însă pandemia i-a făcut să amâne evenimentul. În cele din urmă nuntă nu a mai avut loc, deoarece cuplul s-a destrămat.

Vin după o despărțire unde eram pe punctul de a fi căsătorit. A fost o relație de 8 ani și jumătate, o poveste de dragoste frumoasă. Lucram în UK. În 13.06.2020 urma să aibă loc evenimentul, dar din cauza pandemiei am fost nevoiți să amânăm. A fost un moment foarte greu când am decis de comun acord să rupem toate legăturile. Pot să spun că am trecut 99,9% peste. Sunt alt om, am alte principii, sunt ok din punct de vedere emoțional și aș putea să încep oricând o nouă relație”, a povestit George.

Cine este Andrei Grădinaru de la „ireasa”, sezonul 6

Andrei Alexandru Grădinaru are 32 de ani și a trecut printr-un divorț dureros. El spune că a ales să participe la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY pentru că merită să fie fericit, alături de aleasa lui. Tânărul a fost căsătorit până acum 2 ani de zile, când el și fosta lui parteneră au decis să divorțeze. Cei doi s-au cunoscut chiar la locul de muncă al lui Andrei, iar de acolo nu a mai fost mult până la pasul cel mare.

Am divorțat acum 2 ani de zile. A fost o relație frumoasă, cu multe părți interesante, am învățat mult din ele. Mi-a fost clientă. Când venea în salon mi se făcea un gol în stomac și îmi ziceam: ea este a mea. Și a fost soția mea. (…) Am divorțat pentru că nu eram pe aceeași linie și zodia care nu se pupa cu zodia mea. Sunt Vărsător și ea este Pești. N-a mers, ne băteam cap în cap. Eram ca doi magneți. Acum chiar am început să cred în zodii, am început să merg pe chestia asta”, a povestit el.

Cine este Paul Theodor Niță de la „Mireasa”, sezonul 6

Paul Theodor Niță are 29 de ani și s-a născut în Călărași. De cinci ani, s-a mutat în Constanța, alături de mama și tatăl vitreg. El spune că a ales să participe la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY fiindcă îi plac provocările și pentru că simte că această emisiune îl va ajuta să se dezvolte pe toate planurile. Absolvent al Facultății de Agronomie, Paul a făcut practică pe perioada studiilor și a lucrat în Anglia.

Cucerit de posibilitățile din străinatate, după terminarea facultății a ales să muncească tot acolo, la o fabrică de scaune pentru avioane. Ceea ce l-a adus în țară a fost nunta cu fosta soție, de care a divorțat la începutul anului 2022. Timp de doi ani și jumătate, Paul Theodor Niță a trăit un mariaj frumos, care s-a destrămat însă în ultima lună dinainte de despărțire. Fosta soție i-ar fi spus că nu se mai regăsește în căsnicie și ar fi cerut o pauză, pe care el a acceptat-o. După două săptămâni de separare, concluzia a fost de neclintit: divorțul.

Cine este Cosmin Munteanu de la „Mireasa”, sezonul 6

Cosmin Munteanu a venit în sezonul 6 Mireasa încrezător că show-ul matrimonial de la Antena 1 îi poate schimba viața în bine. Cosmin Munteanu are 22 de ani și vine din Focșani. Când a fost pus în situația de a descrie imaginea ideală a viitoarei sale mirese, Cosmin Munteanu a vorbit mai întâi despre religie, apoi despre înălțime și vârstă.

Părinții mei m-au ajutat cu bănuți, apoi m-am gândit să merg la tatăl meu în Italia care muncea în construcții. Am stat o lună cu el și a trebuit să plec pentru că a venit pandemia. Eu îl ajutam. Îi dădeam la mână ce trebuia, el încerca să mă învețe. Mi-aș dori să plec afară, să strâng niște bănuți și să mă întorc cu o idee de business acasă. Sunt o persoană simplă și sinceră, cu mici defecte. Sunt emotiv, nu mă simt sigur când mă aflu într-un loc nou. Îmi trebuie o perioadă de acomodare”, a spus Cosmin Munteanu la „Mireasa”, sezonul 6.

Cine este Stavăr Viorel de la „Mireasa”, sezonul 6

Stavăr Viorel Cosmin are 25 de ani și este din Galați. Deși nu se caracterizează întocmai drept un băiat „cuminte”, având în vedere experiențele sale precedente, tânărul susține că este gata să se așeze la casa lui. La doar cei 25 de ani ai săi, Viorel a vizitat multe țări, după ce la 18 ani a decis să își ia „viața în piept”. Acesta a descoperit că adoră să călătorească, fiind deschis noilor provocări. În prezent, Viorel este patronul unei firme de transport, moștenind pasiunea de la tatăl său. Cei doi lucrează chiar și împreună și au o relație foarte apropiată, semn că viitoarea lui mireasă va trebui să fie și pe placul socrului mare.

„Am fost un băiat cuminte până la vârsta de 18 ani, când, din cauza unor circumstanțe, am ajuns să fac o prostie care mă costă și în ziua de astăzi. Am avut de-a face cu Poliția. Mi s-a făcut un dosar penal pentru contrabandă de țigări.

Niște prieteni aduceau țigări și eu doar am efectuat un singur transport. Mutând acele țigări, mi s-a făcut un flagrant, m-a prins poliția. Am fost 24 de ore la anchetă, în rest nu am stat în arest, nu am făcut pușcărie. Mă judec și în ziua de astăzi. De atunci mi-am învățat lecția și nu am mai avut probleme cu legea”, a dezvăluit Viorel.

Cine este Valentin Harle de la „Mireasa”, sezonul 6

Valentin Harle a venit la Mireasa dornic să se căsătorească, însă este decis să facă acest pas numai dacă va găsi persoana potrivită. Valentin are 24 de ani și locuiește în comuna Dobroiești, județul Ilfov. A terminat studiile la Universitatea Sanitară de Medicină Veterinară din București, dar nu dorește să profeseze ca medic veterinar. În prezent, Valentin este antrenor de fotbal pentru o echipă de juniori. „Până acum nu aveam răbdare, dar de când am început să lucrez cu copiii mi-am dovedit că pot să am și răbdare”, a spus tânărul.

Până la vârsta asta am avut 3 relații foarte serioase: prima relație a durat 2 ani jumate și s-a terminat din cauza geloziei ei. A doua a durat 4 luni. Au fost cele mai frumoase 4 luni de relație, dar legătura s-a terminat din cauza unor greșeli comune, repetate. În nicio relație nu am înșelat și mi-am promis mie că niciodată nu o voi face”, a declarat acesta.

Cine este Giorgio Ionuț Buzoiu de la „Mireasa”, sezonul 6

Giorgio Ionuț Buzoiu s-a înscris la show-ul matrimonial difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY pentru că speră să-și îndeplinească aici visul de a-și găsi jumătatea. Încă de la vârsta de 10 ani, tânărul a locuit în Italia împreună cu părinții săi. Concurentul a absolvit o facultate în domeniul financiar-bancar și momentan este trader.

„Perioada în care familia mea a deci să plece în Italia a fost una mai grea ca de obicei, să zicem. La început a plecat tata și după foarte scurt timp s-au mutat și mama și fratele meu, fiindcă era foarte mic. După ce am terminat clasa a 4-a m-am mutat și eu cu ei acolo. (…) Când trebuie să iau o decizie mai importantă mă sfătuiesc oricum cu părinții. Îm dau un sfat, dar apoi decizia rămâne la mine”, a dezvăluit tânărul.

Unde poți vedea „Mireasa”, sezonul 6, live online

Dacă nu aveți posibilitatea să fiți în fața televizoarelor atunci când este difuzată emisiunea „Mireasa”, sezonul 6, la Antena 1, aflați că puteți urmări show-ul online.

Astfel, pentru a putea urmări show-ul matrimonial „Mireasa” online fanii trebuie să își facă un cont plătit pe AntenaPlay.ro.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 10:30 Superspeed la Pro TV
  "Super Speed" - o emisiune prezentată de Costin Giurgea, cu maşini, teste incredibile şi vedete care vor fi puse în situaţii inedite. Jurnalistul are o vastă experienţă...
 • 11:00 Cangurul Jack AP
  Charlie Carbone şi Louis Booker sunt prieteni din copilărie. Primul este hair stylist, iar cel din urmă, un muzician de care ghinionul se ţine scai. Ca să se descurce...
 • 12:45 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 13:45 Şefa a intrat la apă 12
 • 16:00 Vocea României
  Antrenorii sunt într-o formă de zile mari, Pavel Bartoş are grijă ca atmosfera să fie una de sărbătoare, iar concurenţii sunt pregătiţi să-şi transforme emoţiile...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Furios şi iute 8 12
 • 22:45 Copshop 15
 • 01:00 Resident Evil: Experiment Fatal 15
 • 03:00 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 03:45 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 04:15 Cangurul Jack AP
  Charlie Carbone şi Louis Booker sunt prieteni din copilărie. Primul este hair stylist, iar cel din urmă, un muzician de care ghinionul se ţine scai. Ca să se descurce...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Adela
  Două surori înţeleg iubirea faţă de cealaltă diferit. Adela este în stare să renunţe la tot pentru sora ei. Iar, pentru Andreea, tot ce este al Adelei este şi al...
 • 12:00 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Revelaţia 12
  Filmul este bazat pe incredibila poveste adevărată a iubirii de neclintit a unei mame în faţa unei situaţii imposibile. Când John, fiul adoptiv al lui Joyce Smith...
 • 15:45 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 00:00 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 03:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 03:45 Alien: Pactul 15
  La bordul navei Covenant predomină liniştea. Echipajul împreună cu celelalte 2,000 de suflete care se află la bord sunt într-un somn criogenic adânc, în timp ce...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 08:00 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 09:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Tu Urmezi! AP
  Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul. Concurenţii stau la...
 • 22:00 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 00:30 Fără scăpare
  Într-o după-masă a unei zile obişnuite de muncă, Abid primeşte nişte veşti devastatoare: Muna, fiica lui cea mare a dispărut în Damasc, unde era plecată în excursie....
 • 02:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 03:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV