Homepage  / Articole

Concertul Roxette de la București: un succes deplin

Concertul Roxette de la București: un succes deplin

de Redactia Tvmania

Dacă unii au avut emoţii ca nu cumva trupa să dezamăgească sau dacă alţii se aşteptau ca suedezii să fie o variantă palidă a formulei din anii de glorie, concertul din 30 mai, de la Zone Arena, a spulberat orice dubiu: Roxette a entuziasmat cei 15.000 de fani, care au sfidat ploaia torenţială pentru a asculta hit-urile care i-au sedus în anii ‘90.

Trupa a urcat pe scenă puţin după ora 20:00, în acordurile celebrei “Dressed for Success”, iar cei aproximativ 15.000 de fani au lansat ropote de aplauze ce aveau să-i însoţească pe Marie şi Per pe toata durata concertului.

“Sleeping in My Car”, “Wish I Could Fly”, “How Do You Do”, “Dangerous”, “Joyride” sau “It Must Have Been Love” sunt doar câteva dintre piesele care au făcut deliciul fanilor.

Playlist-ul diversificat, evergreen-urile alternate cu melodiile de pe noul album au ţinut publicul în priză timp de aproape două ore.

Ziua de naştere a solistei – Marie  Fredriksson a împlinit 53 de ani pe 30 mai – a fost un adevărat motiv de sărbătoare pentru spectatorii care i-au cântat în repetate rânduri “Happy Birthday”.

De surprize nu s-a bucurat doar Marie, ci şi publicul, căruia chitaristul trupei i-a dedicat o interpretare inedită a unui fragment din celebra Ciuleandra. Spre finalul show-ului, Roxette a fost rechemată pe scenă de doua ori, păstrând pentru bis câteva dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriu: “Watercolors in the Rain”, “Spending my Time”, “The look”, “Listen to Your Heart” şi “Church of my Heart”.

Concertul organizat de EMagic, ce a avut loc la Zone Arena, a făcut parte din cel de-al zecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit anul trecut după opt ani de pauză.

Credit foto: Eduard Breban

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te