Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Corina Caragea se pregătește pentru EURO 2020: „Va fi o perioadă încărcată”| EXCLUSIV

Corina Caragea se pregătește pentru EURO 2020: „Va fi o perioadă încărcată”| EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Campionatul European de Fotbal începe pe 11 iunie, iar Pro TV se pregătește intens pentru perioada următoare.

Corina Caragea, una dintre prezentatoarele știrilor din sport de la Pro TV, post care va difuza merciurile EURO 2020, ne-a povestit cum decurg pregătirile pentru zilele următoare în culise:

Mult fotbal la PRO TV, meciuri, știri, emisiuni, toată România, de la mic la mare va fi la curent cu ce se întâmplă la EURO 2020, o premieră pentru noi românii – suntem gazde a patru meciuri de la Campionatul European și în sfârșit putem asista și live la un meci pe stadion, în număr redus și cu anumite condiții – vaccin sau test. Fanii echipelor ce vor juca la București au liber la distracție și în afara stadionului, orașul îi primește fără restricții dure și noi îi vom însoți. Veți vedea totul la știri”, a povestit Corina Caragea pentru TVMania.

În plus, pe lângă programul tv al difuzărilor meciurilor, conform Corinei, fiecare membru din departamentul de sport al Pro TV va avea sarcini suplimentare:

„Va fi o perioadă încărcată pentru noi toți cei din redacția Sport. Fiecare va avea sarcini suplimentare legate de EURO, iar colegul nostru Vadim iese uneori din „terenul știrilor” pentru a „juca” la miezul nopții într-o emisiune zilnică dedicată meciurilor, unde va avea colegi și invitați celebri”, a mai spus Corina Caragea

Cine sunt favoriții Corinei Caragea la EURO 2020

Corina Caragea a mai povestit pentru TVMania cine sunt favoriții săi de la EURO 2020:

„Mie îmi place Spania cu totul, am fost dezamagită că în finala Champions League nu a avut nicio reprezentantă și sper că va merge cât mai departe la EURO. Este, totuși, fosta campioană europeană și mondială”, a încheiat Corina Caragea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te