Homepage  / Știri / Televiziune

Schimbări în noul sezon „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV. Ce au pregătit Ioana Petric și Codruț Kegheș

Schimbări în noul sezon „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV. Ce au pregătit Ioana Petric și Codruț Kegheș

de Andra Stana,

„Cronica Cârcotașilor” revine în grila Prima TV. Emisiunea va fi prezentată de Ioana Petric și Codruț Kegheș, a.k.a Dezbrăcatu.  În ce zi va fi difuzată „Cronica Cârcotașilor”, emisiune ajunsă la sezonul 46.

„Cronica Cârcotașilor” se întoarce în grila Prima TV

Premiera noului sezon „Cronica Cârcotașilor” e programată pe 14 septembrie, de la ora 20.00, la Prima TV. După 2 sezoane în care emisiunea a fost difuzată vinerea, „Cronica Cârcotașilor” reintră în grila Prima TV în fiecare miercuri.

Cu bateriile încărcate după vacanță, Ioana și Dezbră continuă vânătoarea de balbe.

“Vara asta am vânat plajă, soare, ocean, surf, relaxare, distracție și amintiri cât pentru o viață. Nu cred că am stat două zile legate pe acasă, prin urmare, recunosc, nu am pornit televizorul. Dar mă bazez pe cârcotașii noștri de încredere, care nu ne-au lăsat la greu nici de data asta și au trimis bâlbe și sesizări. Sunt mai mult decât pregătită, abia aștept să ne apucăm de treabă”, spune Ioana.

Codruț Kegheș, a.k.a Dezbrăcatu, are și el un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni. “Relax, colegul Răzvan monitorizează tot! Ne întoarcem la treabă puși pe fapte mari și, din câte am văzut în vara asta la TV, avem și material din belșug.”

Sezonul nou aduce și câteva surprize.

“În primul rând, ne întoarcem în seara pe care o consacrasem de peste 20 de ani pentru umor, cea de miercuri. Apoi, îl avem în echipă pe Bogdan Nicolai, cu care mă știu încă din vremea Pro FM. O să fie un sezon fresh, cu bâlbe, cu multe zâmbete, cu rubrici noi”, promite Șerban Huidu, producătorul emisiunii.

Nu știu cum o fi pe la alte „case”, dar miercuri seara, de la 20:00, vă garantez că o să arate senzațional. Din ce am văzut până acum se pare că toamna asta vine cu multe schimbări și noutăți. Un lucru e sigur, noi vom avea material de lucru. Suntem cu ochii pe colegii din TV și așteptăm cu drag și interes bâlbuțe noi și simpatice”, completează Ioana Petric.

Cine este Bogdan Nicolai, cel mai nou membru din echipa „Cronicii Cârcotașilor”

În toamna lui 2022, Cronica Cârcotașilor se întoarce cu un cârcotaș nou, perfect integrat în echipă si cu rubrica „Săptămâna Pierdută”. Bogdan Nicolai, cel mai nou membru al echipei cârcotașilor, este absolvent de Jurnalism în cadrul Universității București si a fost scenaristul show-ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV România și cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România (6 ani). A prezentat emisiunea “Los Bandidos” la Smart FM, împreună cu Vlad Craioveanu, „Clubul de seară” de la Europa FM și pastila de satiră “Care-i faza?” la Aleph News.

Este un show online care își propune să schimbe reflexele sociale greșite cu ajutorul satirei. Ținta mea stă, în permanență, pe formatorii de tradiții și obiceiuri grobiene, pe cei care ne fac adesea să simțim că pierdem săptămâni, luni, ani într-o Românie rămasă pe loc. Am fost bucuros să mă înrolez în armata mereu puternică a Cronicii pentru că avem același scop și aceleași arme”, spune Bogdan Nicolai.

Gabriela Marin o readuce pe Denise Pilafai la „Cronica Cârcotașilor”

Cu bebelusele la posturi, DJ Robert Georgescu la platane, Ioana și Dezbrăcatu la pupitru, Cronica mai ducea lipsa lui….Denis Pilafai.

“Denise este nerăbdătoare să înceapă un nou sezon. Iar vara aceasta mi-am făcut un canal de YouTube unde am urcat videoclipurile din rubrica “Pilafai” la cererea fanilor. M-am delectat cu reacțiile. Comentariile sunt spumoase. Fanii Denisei Pilafai sunt foaaarte simpatici. Cu siguranță, o voi mai interpreta și pe doamna Sosoacă. Și ea e foarte “iubită” de cârcotasi. Probabil voi mai interpreta și alte doamne sau domnișoare din showbiz, care vor fi în centrul atenției în următoarea perioadă, dar cel mai mult sper să o pot juca din nou pe bucătăreasa Jamila în duel cu Laura Laurențiu. Am făcut vreo două scenete cu ele în sezonul trecut alături de Ioana. Ambele au ieșit demențial”, adaugă actrița Gabriela Marin.

Telespectatorii rămân, și în acest sezon, furnizorii principali de bâlbe și bâlbuțe. “Ei sunt inima și motorul acestei emisiuni. Lor li se datorează faptul că miercuri vom spune start sezonului cu numărul 46. Mulțumim și abia aștept să ne revedem!”, spune Ioana Petric.

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te