Homepage  / Vedete româneşti

Cum a decurs relația dintre Francesco și Maria Speranța, după Asia Express. „Am ieșit împreună”

Cum a decurs relația dintre Francesco și Maria Speranța, după Asia Express. „Am ieșit împreună”
9

de Roxana Mirea,

Francesco și Maria Speranța s-au apropiat destul de mult la Asia Express. Într-o ediție anterioară a emisiunii, echipele au fost nevoite să facă schimb de coechipieri pe Drumul Împăraților. Franceco și Maria au plecat împreună în cursă, iar apropierea dintre ei a fost remarcată atât de ceilalți concurenți, cât și de fanii emisiunii. Cum a decurs relația celor doi după ce s-au terminat filmările pentru Asia Express.

Relația dintre Francesco și Maria Speranța, după Asia Express

Concurenții de la Asia Express au avut parte de o surpriză majoră în ediția din 1 noiembrie a show-ului de la Antena 1. Echipele au fost nevoite să facă schimb de parteneri. În acest context, Maria Speranța a făcut echipă cu Francesco, iar mamele lor au plecat împreună în cursă. Faptul că cei doi tineri au fost puși în aceeași echipă a fost un prilej de glume și tachinări.

Patrizia Paglieri a mai dat de înțeles la Asia Express că Maria Speranța i-ar fi atras atenția într-un mod aparte fiului ei. În plus, și ceilalți concurenți erau la curent cu relația apropiată a celor doi. Ei bine, după ce s-au terminat filmările pentru Asia Express, Maria Speranța și Francesco au continuat să păstreze legătura.

Francesco a mărturisit că, după ce s-a terminat Asia Express, el și Maria Speranța au ieșit împreună, dar doar ca prieteni. Acesta a spus că fiica Adrianei Trandafir avea o relație cu un tânăr, însă aceasta nu s-ar fi înțeles extraordinar cu băiatul respectiv.

Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa”, a dezvăluit Francesco pentru fanatik.ro.

28-29-Stage-7-6-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Francesco, despre relația cu Maria Speranța

Francesco a mai mărtusit că el și Maria Speranța se cunoșteau dinainte de Asia Express și că singurul motiv pentru care ar fi dat de înțeles că formează un cuplu în emisiune, ar fi fost doar de dragul show-ului, însă s-au răzgândit.

„La hotel am stat cu mamele, dar, când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva.  Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura.

Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea… Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă, și normal că o să ne căutăm cazare împreună” a mai spus Francesco, despre relația cu Maria Speranța de la Asia Express.

Sursa Foto: Instagram Asia Express, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te