Homepage  / Vedete străine

Cum a omagiat-o Kate Middleton pe Prințesa Diana în Jamaica. Detaliul ascuns al ținutei sale fabuloase

Cum a omagiat-o Kate Middleton pe Prințesa Diana în Jamaica. Detaliul ascuns al ținutei sale fabuloase
8

de Roxana Mirea,

Este cunoscut faptul că soția Prințului William îi aduce adesea un omagiu regretatei sale soacre prin intermediul ținutelor pe care le poartă la diverse evenimente. Ei bine, aseară, 23 martie, Kate Middleton a omagiat-o din nou pe Prințesa Diana, în Jamaica. Prințul William și soția lui se află în primul lor turneu în Caraibe.

Cum a omagiat-o Kate Middleton pe Prințesa Diana

Kate Middleton i-a adus un omagiu emoționant Prințesei Diana aseară, 23 martie, purtand o rochie inspirată de una pe care a purtat-o soacra ei în cel puțin trei ocazii. Ducii de Cambridge au încheiat cea de-a cincea zi a turneului lor Caraibe, iar aseară au participat la o recepție organizată la casa guvernatorului general din Kingston, în Jamaica. Kate Middleton a strălucit într-o rochie smarald, confecționată la comandă de designerul britanic Jenny Packham, potrivit Daily Mail.

Cum a omagiat-o Kate Middleton pe Prințesa Diana în Jamaica. Detaliul ascuns al ținutei sale fabuloaseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Rochia – despre care se crede că este o versiune personalizată a „Rochiei Wonder Glitter Tulle”, în valoare de 3.791 de lire sterline – amintește de rochia Nettie Vogues, pe care Prințesa Diana a purtat-o în fotografiile sale oficiale de logodnă cu Prințul Charles , dar și în cel puțin alte două ocazii.

Creată de Graham Wren pentru Nettie Vogues, rochia Dianei era strânsă în talie, cu o fustă din tul – asemănătoare cu cea a lui Kate. Prințesa de Wales a fost fotografiată pentru prima dată în acea rochie într-o ședință foto pentru portretele ei oficiale de logodnă, realizate la Highgrove House în mai 1981. Ea a purtat din nou rochia din tafta mai târziu în același an, când i-a întâlnit pe interpreții unui concert de gală la Brangwyn Hall din Swansea, în octombrie.

Rochia a fost purtată pentru a treia oară când Diana a participat la un alt concert la Centrul Barbican în octombrie 1982.

Kate Middleton a purtat bijuterii împrumutate de Regina Elisabeta

Aseară, Kate Middleton a îmbrăcat o rochie superbă din tul, pe care a accesorizat-o cu diamante de neprețuit, împrumutate de Regina Elisabeta. Ea a purtat, de asemenea, Ordinul Familiei Regale și Steaua GCVO.

Kate a purtat nuanța verde în foarte multe ocazii. Se spune că verdele era una dintre culorile preferate ale Prințesei Diana. În plus, este cunoscut faptul că soția Prințului William îi aduce un omagiu Prințesei Diana ori de câte ori are ocazie.

Dulcele omagiu al lui Kate adus Dianei vine în timp ce Ducele de Cambridge a folosit vizita regală în Jamaica pentru a aborda rolul pe care Marea Britanie l-a avut în istoria comerțului cu sclavi, descriindu-l ca fiind „detestabil” și o „pătă a istoriei noastre”.

Ducele de Cambridge și-a exprimat dezgustul față de „atrocitatea îngrozitoare” care a lăsat o moștenire atât de grea în Jamaica și și-a exprimat „durerea profundă” pentru că li s-a întâmplat așa ceva vreodată demnitarilor jamaicani.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te