Homepage  / Știri / Vedete străine

Orlando Bloom se află în Republica Moldova. A publicat imagini emoționante cu copiii refugiați din Ucraina

Orlando Bloom se află în Republica Moldova. A publicat imagini emoționante cu copiii refugiați din Ucraina
3

de Roxana Mirea,

Orlando Bloom se află în Republica Moldova. Celebrul actor este ambasador în cadrul unui program UNICEF, așa că este voluntar pentru ajutoararea refugiaților ucraineni. Orlando Bloom a publicat pe contul lui personal de Instagram imagini surprinse în timpul vizitei sale în centrele în care și-au găsit adăpost copiii din Ucraina.

Orlando Bloom se află în Republica Moldova

De când Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei, întreaga lume a intervenit cu ajutoare financiare, informaționale și umanitare. În plus, foarte multe celebrități s-au implicat în demersul necesar pentru ajutarea refugiaților ucraineni, care și-au părăsit țara pentru a fugi din calea morții.

Orlando Bloom este una dintre celebritățile internaționale care a sărit personal în ajutorul victimelor, iar acum acesta se află în Republica Moldova. Actorul din „Stăpânul Inelelor” și „Pirații din Caraibe” a publicat pe contul lui personal de Instagram primele imagini cu vizita lui în centrele în care au fost adăpostiți copiii ucraineni, potrivit spynews.ro.

Orlando Bloom este ambasador în cadrul unui program UNICEF și ajută personal familiile din Ucraina din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin.

„De la începutul războiului în Ucraina, un copil a devenit refugiat la aproape fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF și vizitez familii care au fost forțate să lase totul în urmă, în căutarea unui loc care să le ofere siguranță.

Copiii din interiorul și din exteriorul Ucrainei au nevoie de tot ajutorul pe care puteți să-l dați”, a scris Orlando Bloom pe Instagram.

Nu este prima dată când Orlando Bloom sare în ajutorul Ucrainei. În 2016, el a vizitat copii din Donbass, Harkov și Kiev, în urma conflictelor cu forțele pro-ruse de la acea vreme.

Orlando Bloom, ambassadeur de bonne volonté de l’UNICEF, rend visite à des petits ukrainiens après le conflit qui ravage une grosse partie du paysIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te