Homepage  / Vedete româneşti

Cum se simte Ramona Păuleanu, însărcinată în 4 luni. Cu ce temeri s-a confruntat. „Am trecut de vreo 3 ori pe la perfuzii”

Cum se simte Ramona Păuleanu, însărcinată în 4 luni. Cu ce temeri s-a confruntat. „Am trecut de vreo 3 ori pe la perfuzii”
10

de Roxana Mirea,

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară. Familia va deveni mai numeroasă întrucât prezentatoarea este însărcinată în patru luni. Totuși, Ramona Păuleanu nu este lipsită de temeri, dat fiind faptul că gemenii ei și ai avocatului Adrian Cuculis au venit pe lume mult mai devreme. La acea vreme, Ramona a născut prematur, la doar șase luni.  

Cum se simte Ramona Păuleanu, însărcinată în 4 luni 

Ramona Păuleanu  și partenerul ei, avocatul Adrian Cuculis vor deveni părinți din nou. Prezentatoarea TV este însărcinată în 4 luni. Invitată la „Vorbește Lumea”, Ramona a vorbit despre sarcină, dar și despre temerile care o încearcă în această perioadă.  

La prima sarcină, Ramona a născut prematur, la doar șase luni și a adus pe lume gemeni, o fetiță și un băiețel. Luca, micuțul ei, a stat luni de zile în spital, după ce a contractat un virus intraspitalicesc și a primit 16 diagnostice. Băiețelul a fost intubat aproape o jumătate de an. Acum, Ramona Păuleanu este însărcinată din nou și speră că totul va decurge bine.  

Am vrut să ascundem dar, dintr-o greșeală, s-a aflat…Sunt în patru luni. Mi-a fost rău, dar mai puțin rău ca prima dată. Prima dată făceam perfuzii o zi da, una nu, ca să pot să mănânc ceva și să beau apă. Acum am trecut de vreo trei ori pe la perfuzii. (…) Prima dată am avut foarte multe griji. (…) Da, prima dată am avut o sarcină cu probleme”, a povestit ea la Vorbește Lumea, potrivit protv.ro.

Ramona Pauleanu, insarcinata a doua oara (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ramona Păuleanu, despre temerile din timpul sarcinii 

Ramona Păuleanu a declarat că ea și soțul ei și-au mai dorit un copil, așa că sarcina nu a fost o surpriză. Totuși, temerile au existat, dar a încercat să se calmeze. 

Mă așteptam să fiu însărcinată din nou, era programată, am primit vestea cu bucurie, apoi cu oarecare inconștiență, ca într-o noapte să mă trezesc într-un soi de atac de panică. Doamne, ce a fost în capul meu, dacă se va întâmpla la fel? Nu știu de unde au venit gândurile, din neant. M-am mai gândit la femeile care au pierdut un copil, care au făcut zeci de fertilizări în vitro ca să rămână însărcinate și care au continuat, acesta a fost visul lor, să facă un copil, să îl facă pe al doilea. Ce emoție, cu ce grijă au stat și ce curaj au avut. M-am gândit la ele.(…) Nu m-am calmat așa, m-am gândit că e un lucru prin care trec multe femei și îți dai seama câtă putere trebuie să ai, câtă forță”, a mai declarat Ramona.  

Pentru a se liniști, Ramona Păuleanu se roagă la Dumnezeu și apoi încearcă să își concentreze atenția pe altceva. 

Cum mă liniștesc? Dacă îmi vin gânduri rele, spun rugăciunea Tatăl Nostru, ca să alung acele gânduri, să îmi focalizez atenția pe altceva și apoi mă încurajez, îmi spun nu se va mai întâmpla. Tu ești răspunsul la tot”, a mai spus ea. 

Ramona Păuleanu a spus că ea și partenerul ei și-ar dori cinci copii. Pe de altă parte, ea nu a dorit să dezvăluie sexul copilului. 

„Nu spun ce e deocamdată, dacă mă scap până la final, asta e…Mai facem unul dacă iese bine. Dacă nu, s-a sfârșit. Am zis că ne dorim cinci copii”, a mai transmis Ramona. 

„Eu vă spun că poate sunt curajoasă” 

Ramona Păuleanu a postat și primele fotografii cu burtica de graviduță. Ea a publicat o serie de imagini din platoul emisiunii de la Pro TV, alături de un mesaj emoționant. 

Ramona Pauleanu, insarcinata a doua oara (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

„Vorbeste_lumea_oficial că sunt însărcinată din nou. Și mai vorbește că sunt o curajoasă, dată fiind istoria mea. Eu vă spun că poate sunt curajoasă, dar știu că sunt și fericită, temătoare, optimistă, cu mare speranță în Dumnezeu că totul va fi bine. Sunt momente și momente. Momente în care mai cad când mă gândesc la trecut, momente în care mă gândesc la toate femeile care au trecut prin sarcini dificile, prin pierderi de sarcină, prin multe tratamente de fertilizare eșuate, dar care nu au renunțat la visul lor de a avea un copil sau mai mulți. 

Vă mulțumesc anticipat pentru toate gândurile bune și să dea Domnul să ne auzim numai cu vești bune. Promit că vă țin la curent cu evoluția, că nu mă voi mai ascunde ca în trecut, pentru că asta ne face mai puternice. Să împărtășim și să fim împreună una de cealaltă, mămici. La bine și la greu. Vă îmbrățișez!”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton