Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară. Logodnica lui Adrian Cuculis este deja mama unor gemeni

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară. Logodnica lui Adrian Cuculis este deja mama unor gemeni
12

de Cristina Țapu,

Clipe de fericire în familia Ramonei Păuleanu și a avocatului Adrian Cuculis. Familia lor va deveni mai numeroasă întrucât prezentatoarea este însărcinată în trei luni și jumătate.

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară

Prezența ei în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt că sacoul verde pe care îl purta i-a scos în evidență burtica de gravidă. Surpriza a fost completată de Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, care a făcut anunțul în direct despre sarcina vedetei.

ramona-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La scurt timp după acest moment, logodnicul Ramonei Păuleanu a confirmat faptul că familia lor se va mări și a mulțumit tuturor pentru gândurile bune pe care le-au transmis familiei în aceste momente de maximă bucurie.

„Vă mulţumesc mult pentru mesaj, suntem bucuroşi de acest eveniment. Să sperăm că totul este în regulă şi la noi , şi la alţii. Ne bucurăm că sunteţi alături de noi la acest eveniment mega-fericit”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Viața cuplului Ramona Păuleanu – Adrian Cuculis a fost greu încercată în urmă cu doi ani, atunci când vedeta s-a aflat la prima sarcină.

Ramona a trecut prin clipe dificile în urmă cu doi ani

Ramona a născut prematur, la doar șase luni de sarcină, aducând pe lume gemeni o fetiță și un băiețel. Micuțul Luca a avut nevoie de îngrijire medicală intensivă, petrecând aproape nouă luni în spital.

Fiind născut înainte de termen și având un organsim slăbit, băiețelul a contractat un virus intraspitalicesc iar lupta pe care a trebuit să o poarte pentru propria viață nu a fost deloc una ușoară. Luca a primit 16 diagnostice și a fost intubat aproape 6 luni, timp în care mama sa, Ramona, s-a rugat neîncetat pentru viața acestuia.

„Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper? N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă. O mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii. După ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn ‘compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie”, povestea Ramona Păuleanu, la scurt timp după externarea lui Luca.

Alexandra și Luca se ceartă din cauza jucăriilor

Într-un interviu acordat pentru TV Mania!, Ramona Păuleanu vorbea despre provocările vieții de mămică și dezvăluia cât de diferiți sunt, de fapt, cei doi gemeni ai săi. Între cei doi au loc uneori și conflicte, nu unele serioase, ci cauzate de împărțirea jucăriilor.

„Alexandrei ii place mai mult să doarmă, lui Luca nu.  Alexandrei îi place mai mult mâncarea, și se vede (râde). Luca nu e pasionat de mâncare. Lui îi place mult sa imite tot ce spui, e dornic să învețe, să acumuleze informații. Parcă are mai multă răbdare.

Alexandra e mai răsfățată, mai fetiţă. Dar și mai dulce, mai moale.

S-au mai certat, s-au mai șicanat pe jucării, însă văd că pe măsură ce trece timpul se înțeleg tot mai bine, întreabă unul de altul, se tin de mana, se îmbrățișează, impart lucruri”, povestea Ramona.

Sursă foto: Instagram Ramona Păuleanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton