Homepage  / Vedete româneşti

Dan Negru, revoltat după ce Bia Khalifa „l-a umilit și înjurat” pe Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Dan Negru, revoltat după ce Bia Khalifa „l-a umilit și înjurat” pe Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

de Roxana Mirea,

Dan Negru și-a exprimat părerea în ceea ce privește conflictul puternic dintre Bia Khalifa și Cornel Palade, care a avut loc într-una dintre edițiile trecute ale show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” 2022, de la Pro TV. Bia Khalifa l-a jignit puternic și într-un limbaj vulgar pe celebrul actor, ceea ce a stârnit un val de reacții în mediul online și nu numai.

Dan Negru, despre conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Dan Negru a publicat în mediul online un mesaj referitor la conflictul puternic care a avut loc între Bia Khalifa și Cornel Palade, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Prezentatorul TV a fost revoltat după ce văzut cum Bia Khalifa „l-a umilit și înjurat” pe celebrul actor, în vârstă de 70 de ani.

„O tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade in varsta de 70 de ani!

Am revăzut momentul zilele astea…

Umilința e de partea celalată a libertății !

N-am fost ușă de biserică in televiziune și nici televiziunile n-au fost „sfinte” de-a lungul timpului.

Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult ! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție in online decât la tv.

De asta, in 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul in care tânăra îl înjură pe vărstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România!”, și-a început Dan Negru mesajul.

Dan Negru: „Știu, actorul nu trebuia să fie într-un astfel de show”

Dan Negru a precizat că agresivitatea este o formă de prostie, nu de curaj. De asemenea, el și-a adus aminte de perioada în care prezenta „Academia Vedetelor”.

„Știu, actorul nu trebuia să fie acolo, intr-un astfel de show pentru că atunci când accepți ca cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce in picioare.

Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor!

Așa cum tăcerea e începutul lașității.

Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți.

Popularitatea dobândită e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară !

Acu’ vreo 23 de ani, când aduceam la „Academia Vedetelor”, prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gică Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria.

Azi a rămas violența.

Si violența are un singur vaccin : educația”, a mai scris Dan Negru despre conflictul dintre Bia Khalifa și Cornel Palade de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te