Homepage  / Vedete / Vedete străine

Danna Paola, Monica din „La Dona”, a dat telenovelele pe Netflix

Danna Paola, Monica din „La Dona”, a dat telenovelele pe Netflix
4

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană Danna Paola, interpreta Monicăi din telenovela „La Dona”, transmisă în prezent de Pro 2, a renunţat pentru o perioadă la telenovele pentru a juca în serialul „Élite”, al doilea realizat de Netflix pentru Spania (după „Las chicas del cable”).

Filmările au început deja, iar alături de Danna mai joacă actorii Maria Pedraza, Miguel Herrán, Jaime Lorente (cunoscuţi dintr-un al serial marca Netflix, „La casa de papel”), Omar Ayuso, Arón Piper, Mina El Hammani, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Ester Expósito şi Álvaro Rico.

Danna Paola, Monica din „La Dona”, a dat telenovelele pe Netflix (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Acţiunea serialului „Élite” se petrece într-un liceu de elită, Las Encinas, unde învaţă copiii unor oameni bogaţi şi influenţi şi unde ajung să studieze şi 3 elevi de condiţie modestă care au rămas fără şcoală în urma unui cutremur. În urma unei dispute între elevii de bani-gata şi cei modeşti are loc o tragedie. Scenariul acestui serial, care va avea 8 episoade, a fost scris de Carlos Montero („Física o Química”) şi Dario Madrona („Los Protegidos”).

Pentru filmările la „Élite”, Danna Paola va locui în următoarele luni în Spania, la Madrid. Despre acest proiect actriţa în vârstă de 22 de ani a spus că este „un vis devenit realitate”.

Ultimele proiecte ale Dannei înainte de a pleca în Spania au fost serialul biografic „José José, el príncipe de la canción” şi comedia „Lo más sencillo es complicarlo todo”, în care a jucat alături de Marjorie de Sousa şi care rulează în prezent în cinematografele mexicane.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te