Homepage  / Vedete româneşti

De ce a suferit Alexandra Stan de depresie. „Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani”

De ce a suferit Alexandra Stan de depresie. „Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani”
6

de Roxana Mirea,

Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră atât în România, cât și în străinătate odată cu piesa „Mr. Saxobeat”. Recent, artista a vorbit despre cât de dură este industria muzicală. Alexandra Stan spune că succesul pe plan muzicală a venit la pachet cu o luptă cu depresia și stările de anxietate.

Succesul muzical i-a adus depresie Alexandrei Stan

Recent, Alexandra Stan a vorbit despre provocările care vin odată cu succesul muzical. Artista spune că industria muzicală este una foarte dură, mai ales după ce oamenii încep să aibă așteptări.

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, este o mare provocare, pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vezi la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu personal am experimentat-o. După ce ai succes sau ai o traiectorie în sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că atunci oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine.

Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toate stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți iese cu o piesă sau cu un album”, a declarat Alexandra Stan, într-un videoclip postat pe Instagram.

succesul-muzical-i-a-adus-depresie-alexandrei-stan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Este o presiune foarte mare”

Alexandra Stan spune că toate provocările care vin odată cu succesul muzical pot cauza depresie și stări de anxientate. Artista spune că lucrează de ani de zile pentru a-și stabiliza stările emoționale. Alexandra Stan vrea să ajungă să nu îi mai pese de ceea ce zice lumea și recunoaște că în ultima vreme a ajuns să fie mai consecventă.

Ăsta cred că este un lucru cu care cred că toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine enorme. Adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta. Să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. Uneori îmi iese, alteori nu. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă pe sentimentul ăsta de a mă simți eu stăpână pe situație și să fiu OK cu mine, orice s-ar întâmpla, dar au fost mulți ani în care am simțit că nu mai făceam față și uneori mai simt chestia asta”, a mărturisit cântăreața.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te