Homepage  / Vedete româneşti

De ce Antonia a decis să apară tot mai rar în spațiul public. Ce mesaj dur a transmis

De ce Antonia a decis să apară tot mai rar în spațiul public. Ce mesaj dur a transmis
8

de Roxana Mirea,

Antonia, în vârstă de 32 de ani, este una dintre cele mai talentate și îndrăgite artiste de la noi. Totuși, vedeta a apărut tot mai rar la televizor sau în podcasturi, pe internet. Recent, Antonia a explicat de ce a decis să apără tot mai rar în spațiul public.

De ce Antonia apare rar în spațiul public

Antonia a luat decizia de a apărea tot mai rar în spațiul public. Artista a spus că devine anxioasă atunci când are apariții publice pentru că oamenii se grăbesc să o judece imediat dacă greșește.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. «Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba». Ei sunt motivul pentru care să nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși.

Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu bullied. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simpu om. Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândescă: «Aha, i-am spus-o. Proasta»”, a fost mesajul pe care Antonia l-a transmis pe Instagram, potrivit click.ro.

antonia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Antonia: „Viața nu este ușoară și știm cu toții asta”

Antonia resimte stresul și chiar dacă uneori simte că vrea să cedeze, este mândră de faptul că reușește mereu să găsească puterea că se adune.

Obosesc uneori și îmi vine să renunț… Viața nu este ușoară și știm cu toții asta…. Trec și eu prin momente grele și nu totul este mereu roz și spumos… încercări și toate tipurile de emoții… Sunt mândră de faptul că găsesc mereu puterea să mă adun și să realizez că am reușit asta”, a scris ea pe Instagram.

Pe de altă parte, oricât de copleșită ar fi câteodată, Antonia își apără mereu copiii. La un moment dat, ea a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale adresat celor care se folosesc de imaginea copiilor ei pentru a-și spori popularitatea.

Vă rog să nu mai postați poze cu copiii mei la story-urile voastre ca să fiți mai populari! Urăsc când oamenii îmi folosesc copiii, ei sunt suflete inocente, nu maimuțe! Ca mamă, mă face să mă simt inconfortabil! E lipsă de respect față de o mamă să faci așa ceva! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei sau să îi folosești ca să faci o impresie bună!”, a scris Antonia pe InstaStory, la un moment dat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te