Homepage  / Vedete străine

De ce se teme Elizabeth McGovern, actrița din „Downton Abbey”, de o altă continuare a filmului. „Renunț”

De ce se teme Elizabeth McGovern, actrița din „Downton Abbey”, de o altă continuare a filmului. „Renunț”
12

de Roxana Mirea,

Elizabeth McGovern o interpretează pe Cora Crawley în „Downton Abbey”, atât în serial, cât și în cele două filme. Actrița a spus că nu știe dacă va urma și un al treilea film „Downton Abbey”, dar a explicat de ce se teme de o eventuală continuare. De asemenea, Elizabeth McGovern a spus care este personajul ei preferat din universul Downton Abbey.

Elizabeth McGovern este Cora Crawley în „Downton Abbey”

Elizabeth McGovern, în vârstă de 60 de ani, și-a făcut debutul în lungmetraj în filmul „Ordinary People”, din 1980. Actrița a continuat să joace în filme precum „Ragtime” al lui Milos Forman, „Racing with the Moon” alături de Sean Penn și „She’s Having a Baby” al lui John Hughes, dar pentru milioane de fani din întreaga lume este acum instantaneu recunoscută ca fiind Cora Crawley din „Downton Abbey”. Ea și-a reluat rolul în filmul cu același nume din 2019 și în continuarea „Downton Abbey: A New Era”.

Actrița a mărturisit că, la fel ca personajul ei, nu prea înțelege complexitatea distincției de clasă care este descrisă în „Downton Abbey”, potrivit nypost.com.

Este aproape ca un ritual tribal sau ceva de genul acesta„, a spus ea într-un interviu recent cu The Post. „Și nu are absolut nicio relevanță pentru mine. Este un lucru destul de eliberator să nu te lași prins în toate mașinațiunile ierarhiei… Adică, literalmente nu înțeleg. Așa m-am simțit când m-am mutat pentru prima dată în Anglia și încă mă simt la fel.”

Elizabeth McGovern s-a căsătorit în 1992 cu regizorul Simon Curtis, care a regizat cel mai recent film „Downton Abbey”, iar cuplul are două fiice. De atunci, ea a apărut în numeroase emisiuni britanice și pe scena britanică.

„Downton Abbey” Season 2, 2012Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De ce se teme Elizabeth McGovern de o continuare a „Downton Abbey”

Personajul ei preferat din ” Downton Abbey” este Thomas Barrow, majordomul cu o altă orientare sexuală. „Cred că această poveste este atât de bine scrisă și mă emoționează întotdeauna”, a explicat ea. „Mi se pare o descriere atât de exactă a modului în care cineva ca el s-ar simți prins în capcană și reprimat. Iar el este o poveste minunată în film și mi-a făcut multă plăcere să îl urmăresc.”

În ceea ce privește un al treilea film Downton Abbey, actrița a spus: „Habar nu am (n.r. dacă se mai face). Eu sunt întotdeauna cel cinic care spune: „Asta este”. Și apoi, un an mai târziu, mă întorc pe platou, așa că renunț. Nu am nicio idee. Nu mi-ar plăcea să insistăm prea mult și să scoatem ceva care nu ar fi la același nivel cu ceea ce cred că am reușit să facem. Și asta este întotdeauna teama mea. Dar, știi, nu știu. Niciodată să nu spui niciodată.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te