Homepage  / Vedete / Vedete străine

Decizia șocantă luată de Alain Delon. Ce i-a cerut fiului său Anthony. „Am acceptat”

Decizia șocantă luată de Alain Delon. Ce i-a cerut fiului său Anthony. „Am acceptat”
12

de Andra Stana,

Alain Delon a fost mereu pro-eutanasie. De curând, marele actor francez a luat însă o hotărâre șocantă. Fiul lui Delon, Anthony, a mărturisit că tatăl său i-a cerut să fie de acord ca, atunci când va fi necesar, acesta să-i urmeze absolut orice instrucțiune în scopul de a-i oferi o moarte decentă.

Alain Delon a obținut cea mai ieșită din comun promisiune din partea băiatului său. Anthony Delon a promis să îl ajute să moară pe marele star al cinematografiei, scrie libertateapentrufemei.ro.

Afectat destul de grav de un accident vascular cerebral în 2019, actorul de 86 de ani s-a poziționat mereu în favoarea eutanasiei, „cel mai logic și firesc lucru” pentru că „de la o anumită vârstă ai dreptul să pleci în siguranță”, după cum chiar el a mărturisit.

De curând, fiul de 57 de ani al actorului a declarat că tatăl său i-a cerut să-i urmeze toate instrucțiunile în cazul în care va hotărî să-și pună capăt zilelor, transmite Oggi.it.

Decizia șocantă luată de Alain Delon. Ce i-a cerut fiului său AnthonyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Anthony Delon: „M-a întrebat, am acceptat”

Este adevărat: mi-a cerut să fac asta si am acceptat. Tatăl meu a fost foarte emoționat de moartea mamei mele (actrița și regizoarea Nathalie Delon, care a murit în ianuarie anul trecut, la vârsta de 79 de ani, din cauza cancerului pancreatic, n.d.)”, a dezvăluit Anthony Delon în timpul unui interviu acordat postului de radio francez RTL cu ocazia lansării cărții sale Entre chien et loup (Între câine și lup).

„A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoțind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară așa cum trăise, adică alegând mereu, și alesese eutanasia. Din fericire, nu a fost necesar să se recurgă la procedură. Spun din fericire pentru că totul era gata. Aveam deja persoana respectivă care să pună în practică procedura, dar știu că ar fi fost greu să o țin de mână și să văd cum moare. Deci nu spun că ultima noapte a fost ușoară, dar ultimele ore au fost ușoare pentru că a plecat în pace”.

Alain Delon are testamentul pregătit

Având în vedere faptul că are o vârstă înaintată, Alain Delon și-a făcut deja testamentul. În emisiunea Héritages, difuzată de postul tv NRJ12, au fost dezvăluite câteva detalii din actul oficial.

„Și-a făcut testamentul, spune că a scris totul, a planificat totul”, a afirmat unul dintre cunoscuții actorului, mai scrie sursa citată.

Avocatul Nicolas Rebbot a estimat că averea lui Alain Delon este substanțială.

Proprietățile sale din Franța, Elveția, colecțiile sale de artă, drepturile de proprietate pe care le are asupra filmelor sale și exploatarea filmelor sale… putem estima în mod rezonabil că moștenirea lui Alain Delon este de câteva milioane de euro”, a spus el.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te