Homepage  / Vedete româneşti

Designerul care a creat ținutele lui Carmen Iohannis pentru funeraliile Reginei, reacție dură după ce Cătălin Botezatu i-a criticat rochiile

Designerul care a creat ținutele lui Carmen Iohannis pentru funeraliile Reginei, reacție dură după ce Cătălin Botezatu i-a criticat rochiile
3

de Roxana Mirea,

Recent, Cătălin Botezatu a ctriticat ținutele pe care Carmen Iohannis le-a purtat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost îmbrăcată, pentru această ocazie, de designerul român Andrea Tincu, cea care se ocupă de mai mulți ani de ținutele soției lui Klaus Iohannis. Acum, Andrea Tincu a reacționat după ce a citit criticile lansate de Cătălin Botezatu în legătură cu ținutele pe care le-a creat pentru Carmen Iohannis.

Designerul care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohnnis, reacție după criticile lansate de Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la dineul regelui Charles al III-lea, dar și rochia pe care aceasta a purtat-o în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a. După ce a citit declarațiile creatorului de modă, designerul Andrea Tincu, cea care se ocupă de mai mulți ani de ținutele lui Carmen Iohannis, a reacționat printr-un mesaj transmis pe Facebook.

„Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. 

 Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate. Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului  XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material.

Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu  ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela”, a scris Andrea Tincu pe Facebook.

Catalin-Botezatu-despre-tinuta-lui-Carmen-Iohannis-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Andrea Tincu: „Pentru un designer, calitatea este foarte importantă”

„Dress-ul transparent, eventual cu dungă fină, nu era tocmai varianta  fericită, chiar dacă este deliciul prezentărilor de modă. E totuși o înmormântare. 100% dintre clientele mele poartă dress mat, nu aș putea să iți zic de ce nu vor dress transparent, cu luciu.

Dacă hainele nu apar în poze exact ca în studio, bănuiesc că știi și tu foarte bine. De cele mai multe ori, le așezăm la poze și punem cele mai bune lumini, ceea ce este cu siguranță avantajul studioului. Nu cred că mâneca de la sacoul lui Kate Middleton stă în realitate cu multe cute și a fost dat produsul la gata, fară probe. Știi și tu că pentru un designer, calitatea este foarte importantă.

În încheiere, am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei.

Mai mult, bănuiesc ai fost mândru de faptul că Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat un produs creat de un designer român, la un eveniment de o importanță mondială”, a mai scris designerul român.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te