Homepage  / Muzică

Direct din Bali, din vacanță, Lora lansează videoclipul piesei „Noaptea la 3”

Direct din Bali, din vacanță, Lora lansează videoclipul piesei „Noaptea la 3”

de Redactia Tvmania,

Direct din Bali, Lora va fi alături de toți fanii săi care îi vor asculta noul hit, „Noaptea la 3”, o piesă absolut memorabilă, de dragoste, prima din trilogia despre inimi pe care artista a pregătit-o alături de echipa ei.

Lora a lansat o nouă piesă, „Noaptea la 3”

Lora lansează „Noaptea la 3”, o piesă care va ajunge direct unde trebuie, la inimile tuturor celor care o vor asculta și se vor lăsa duși de val pentru că o dată în viață am trecut cu toții și prin etape mai puțin plăcute în dragoste și relații.

„Noaptea la 3” este o piesă care transmite un mesaj puternic, o melodie care vindecă, iar pe lângă Lora, care o interpretează maiestral au fost responsabili pentru credite și muzică o întreagă echipă de băieți talentați: Andi Grasu, Emanuel Masson, Octavian Mihai, textul fiind semnat de Andi Grasu, iar producția audio de Emanuel Masson, Octavian Mihai. Melodia a fost înregistrată în studioul Knock Knock Records, iar videoclipul realizat de Kobzon. MusicON aduce în atenția fanilor Lorei cea mai tare melodie de început de an a artistei. Stay tuned!

„Atât piesele cât și clipurile spun povestea inimii”

Noaptea la 3 face parte dintr-o trilogie, concept la care Lora a muncit peste un an de zile si abia acum începe să culeagă roadele, să lanseze prima piesă și să se bucure de ce a ieșit.  „Noaptea la 3” este primul capitol din „trilogia” pe care am pregătit-o pentru prima parte a acestui an. Sunt foarte entuziasmată și am muncit la acest concept peste un an.

Atât piesele cât și clipurile au legătură și spun povestea inimii care simte că este înșelată, caută și găsește dovezi și trece apoi prin etapele dureroase ale despărțirii. Negarea, Conștientizarea, Răzbunarea, Acceptarea, Eliberarea. Cred că toate am trecut prin asta, nu scapă nimeni de aici fără lecția „inimii frânte”. Mulțumesc Andi & Emanuel pentru că au vrut să spunem această poveste împreună. Îmi doresc să vă ajungă în inimi și să vindece”, s-a confesat Lora.

Andi Grasu, responsabilul cu muzica și versurile pentru “Noaptea la 3”, este extrem de încântat de colaborarea cu Lora.

„Una dintre semințele plantate încă din pandemie este piesa Noaptea la 3”

După 5 ani de colaborare cu Demoga Music am simțit că este momentul să fac un pas înainte și așa a luat naștere KnockKnockRecords, casa mea de producție.  Am strâns în jurul meu oameni talentați și acum începem să culegem roadele.

Una dintre semințele plantate încă din pandemie este piesa “Noaptea la 3”. Am compus piesa pe acordeon așa cum am mai făcut-o și în cazul melodiei “Străzile din București” și sper să fi găsit rețeta succesului. Pe baza unei experiențe personale am construit după aceea întregul text. E vorba despre nesiguranțe, despre incertitudini, despre o relație ce pare menită să se încheie. Pe partea de producție am colaborat cu doi producători muzicali foarte talentați, Octavian Mihai și Emanuel Masson.

Am rezonat cu Lora din prima, ea a fost foarte deschisă și plină de idei, iar experiența ei de studio a făcut ca întregul proces să fie unul lin și fără obstacole. Sunt încântat că Lora a ales 3 piese compuse de mine și de-abia aștept să ascultați întreaga trilogie, prima dintre ele fiind Noaptea la 3“, a declarat  Andi Grasu, din mâna căruia ies hituri unul și unul.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton