Homepage  / Cinema

„Divergent: Allegiant” vine în România înainte de premiera în SUA

„Divergent: Allegiant” vine în România înainte de premiera în SUA

de Redactia Tvmania

Cea mai recentă ecranizare a francizei de succes „Divergent”, care are la bază bestseller-ul omonim semnat de Veronica Roth, va avea premiera în România pe 11 martie 2016, cu o săptămână înainte de lansarea oficială a filmului „Divergent: Allegiant” în Statele Unite ale Americii.

teaser_Allegiant

Performanţa vine ca urmare a demersurilor întreprinse de compania Freeman Entertainment pentru securizarea lansării în premiera mondială a producţiei Lionsgate / Summit, „Divergent: Allegiant”, în unele teritorii din Europa Centrală şi de Est, în care distribuitorul este operaţional.

În regia lui Robert Schwentke şi cu un scenariu semnat de Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage şi Stephen Chbosky, „Divergent: Allegiant” este o producţie americană care îi aduce în rolurile principale pe: Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Naomi Watts şi Jeff Daniels. Continuare a ecranizării „Divergent: Insurgent”, filmul va fi precedat de „The Divergent Series: Ascendant”, o producţie care de asemenea va fi distribuită de Freeman Entertainment în cinematografele din România.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te