Homepage  / Vedete străine

Edoardo Mapelli Mozzi, fotografie rară cu fiica sa și a prințesei Beatrice. Cum arată micuța Sienna

Edoardo Mapelli Mozzi, fotografie rară cu fiica sa și a prințesei Beatrice. Cum arată micuța Sienna
5

de Andra Stana,

Edoardo Mapelli Mozzi a publicat o fotografie rară în care apare fiica sa și a prințesei Beatrice. Cei doi părinți au sărbătorit recent cea de-a doua aniversare a fiicei lor Sienna, iar dezvoltatorul imobiliar a marcat momentul printr-o postare emoționantă în mediul online.

Edoardo Mapelli Mozzi, fotografie rară cu Sienna, fiica sa și a prințesei Beatrice

Edoardo Mapelli Mozzi a arătat lumii întregi o fotografie cu fiica sa, Sienna. Soțul prințesei Beatrice a postat instantaneul adorabil pe Instagram, scriind: „La mulți ani. Ne aduci atât de multă dragoste și bucurie în fiecare zi”, scrie hellomagazine.com.

Imaginea postată de soțul prințesei Beatrice ne-o arată pe micuța Sienna, cu spatele la cameră. Cea mică poartă o rochie înflorată cu mâneci lungi și o pălărie din paie cu boruri largi. Fotografia pare să fi fost făcută în aer liber, iar în fundal se vede o grădină.

În cei doi de când Sienna a venit pe lume, Beatrice și Edoardo nu au împărtășit nicio imagine oficială cu fetița lor. În schimb, au preferat să-și țină fiica departe de rețelele de socializare.

La începutul acestui an, sora lui Beatrice, prințesa Eugenie, a împărtășit o fotografie cu fiul ei cel mare. În imagine, August se juca alături de Sienna, cei doi verișori fiind surprinși la grădina zoologică din Londra.

De asemenea, sursa citată menționează că Sienna nu s-a alăturat părinților ei la niciun eveniment public oficial. Fetița este în prezent a zecea în linia de succesiune la tronul britanic, dar este puțin probabil ca în viitor să devină un membru al familiei regale care să lucreze cu normă întreagă.

Mama ei, Beatrice, este angajata unei companii de tehnologie, în timp ce tatăl ei, Edoardo, are propria companie de dezvoltare imobiliară și design interior.

Sienna, botez la Capela Regală de la Palatul St James

Anul trecut, în luna aprilie, s-a aflat că Sienna a fost botezată în timpul unei ceremonii private la Capela Regală de la Palatul St James din Londra. Atunci, fiica prințesei Beatrice avea în jur de șase luni.

Beatrice și Edoardo au participat la petrecerea Vogue World cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a Siennei
Beatrice și Edoardo au participat la petrecerea Vogue World cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a Siennei

De asemenea, are un frate vitreg mai mare, Christopher Woolf, cunoscut sub numele de Wolfie.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, in ziua logodnei lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Beatrice și Edoardo s-au căsătorit la Windsor în cadrul unei ceremonii intime în iulie 2020, când existau restricții din cauza pandemiei COVID-19. În ziua nunții sale, prințesa Beatrice a purtat o diademă specială, pe care a purtat-o și regretata regină Elisabeta a II-a, în ziua nunții sale cu prințul Philip, în anul 1947.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te