Homepage  / Vedete româneşti

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui s-au căsătorit! Cine sunt nașii. Primele imagini

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui s-au căsătorit! Cine sunt nașii. Primele imagini
9

de Roxana Mirea,

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui s-au căsătorit! Cei doi au devenit oficial soț și soție, după ce au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Marele eveniment a avut loc ieri, 6 iunie 2023. Iată primele imagini de la cununia civilă.

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui s-au căsătorit

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui, Mădălina, s-au căsătorit civil ieri, 7 iunie 2023. Ceremonia civilă a avut loc în aer liber, în zona Cernica. După ce Emi și Mădălina au devenit oficial soț și soție, ei și invitații au mers la un local, pentru a sărbători. Mădălina a strălucită într-o rochie albă, tip salopetă, iar Emi a arătat elegant într-un costum crem.

„Am facut-o și pe asta! Love all my family and friends sau como se dice! Sper să fiu un soț așa cum meriți și să îmi simți cât mai puțin defectele! Te iubesc!!” a scris Emi, în dreptul unoe imagini de la cununia civilă.

emi-de-la-noaptea-tarziu-si-iubita-lui-s-au-casatorit-cine-sunt-nasii.-primele-imagini-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De la marele eveniment, nu aveau cum să lipsească prietenii buni ai lui Emi: Cucu și Cuza, colegii lui Emi de la Noaptea Târziu. Desigur, prezenți au fost și Cosmin și Eliza Natanticu, ei fiind și nașii aleși de Emi și Mădălina.

Cuza a publicat și el imagini de la nunta prietenului său, alături de un mesaj amuzant, caracteristic artistului. „Mi s-a însurat baiatu’ dar e pe mâini bune! Oricum nu pierde mare lucru…sanchi. -1 la bere… loc liber! Caut tovarăș serios și cu chef de băut oricând!” a scris Cuza pe Instagram.

emi-de-la-noaptea-tarziu-si-iubita-lui-s-au-casatorit-cine-sunt-nasii.-primele-imagini-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

Mă dusei, dar tot cu voi sunt!” i-a răspuns Emi, în secțiunea de comentarii.

De asemenea, și Cucu a publicat o imagine de la cununia civilă. „E oficial, unul din “ăia 3 de la Noaptea Târziu” a spus “DA!” Felicitări, dragilor! Casă de piatră!  Eu…tot #SingurCuc”, a scris acesta.

Emi și-a cerut iubita în căsătorie la Asia Express 2021

Emi a cerut-o în căsătorie pe soția lui la Asia Express 2021. Momentul a fost extrem de emoționant, iar telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle care a fost răspunsul Mădălinei. Tânăra nu a bănuit nimic. După ce momentul a fost difuzat la Asia Express, Emi s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și i-a înmânat inelul. Mădălina a spus „DA!”

În Asia Express, Emi s-a gândit constant la iubita lui și a realizat că își dorește să trăiască mereu alături de ea. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. Emoționat până la lacrimi, Emi a citit scrisoarea pe care a primit-o de la Mădălina.

Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, și ne apucau panicile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem poveste de 70.000 de ani împreună, dar o putem crea. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. Într-un moment, prin primele etape, la un autostop, stăteam cu ochii închiși și mi-am imaginat momentul ăsta, așa că: „Iuțu, vrei să te măriți cu mine?”, a spus el, Emi, punându-se în genunchi.

Mădălina nu s-a așteptat o clipă la ce avea să urmeze. Cei doi stăteau unul lângă altul pe canapea. În momentul în care a rostit „vrei să te măriți cu mine” la TV, Emi s-a ridicat de pe canapea, a scos inelul, s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și a așteptat răspunsul, care nu a întârziat să apară.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te