Homepage  / Seriale româneşti

„Groapa”, serial nou la Pro TV. Primele informații despre proiect

„Groapa”, serial nou la Pro TV. Primele informații despre proiect

de Andra Stana,

După succesul înregistrat de producțiile „Vlad” și „Clanul”, Pro TV pregătește acum o a treia adaptare după un serial turcesc. Este vorba de un remake autohton la „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), un serial cu Aras Bulut Iynemli în rolul principal. Ce se știe până acum despre noul serial de la Pro TV.

Pro TV pregătește un nou serial, adaptare după producția turcească „Legea familiei”

La început de iunie, Pro TV le-a dat vești bune fanilor serialor de ficțiune din România. Postul a achiziționat și a început filmările pentru „Groapa”. Noul serial va prezenta o imagine realistă și dură a vieții mafiei, va prezenta relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă.

„Groapa” este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018. Producția a fost difuzată și la noi, de postul Happy Channel, în ianuarie 2019.

Potrivit Pro TV, „Groapa” va fi o adaptare cu „un scenariu incredibil”. Astfel, românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

Acțiunea din „Groapa” se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile.

Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală.

Primele declarații despre „Groapa”, noul proiect de la Pro TV

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară: „După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”.

Încântat după primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, spune: „Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.

Potrivit unui comunicat al postului, „Groapa” va putea fi urmărit „în curând pe PRO TV și VOYO”.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te