Homepage  / Cinema

Emily Blunt ar putea juca în noua peliculă a lui Steven Spielberg. Ce știm până acum despre filmul-eveniment

Emily Blunt ar putea juca în noua peliculă a lui Steven Spielberg. Ce știm până acum despre filmul-eveniment

de Andreea Hentea,

Emily Blunt ar putea fi vedeta noului blockbuster de vară al lui Steven Spielberg, asupra căruia planează încă misterul. Ce știm, totuși, despre proiect.

Recent, s-a anunțat că legendarul Steven Spielberg pregătește un film-eveniment care va fi co-produs de compania sa, Amblin Entertainment, împreună cu studiourile Universal și va avea premiera în 2026, scrie empireonline.com.

Deși detaliile proiectului sunt încă secrete, se știe deja că Emily Blunt (care filmează în prezent la „The Smashing Machine”, împreună cu Dwayne Johnson) este în discuții pentru a juca în film.

Steven Spielberg va lucra din nou cu vechii săi colaboratori – scenaristul David Koepp („Jurassic Park, „Războiul lumilor”), care va co-semna scenariul filmului, despre care s-a spus că va fi „un proiect la două mâini”, și producătoarea Kristie Macosko Krieger („Fabelmans: Povestea unei vieți aparte”, „Poveste din cartierul de vest”).

Nu se știe încă exact ce rol urmează să joace Emily Blunt. Cu puțin timp în urmă, variety.com scria, cu emoție, că Spielberg ar lucra la un film cu OZN-uri, iar unele voci au estimat că un asemenea proiect s-ar potrivi perfect cu un blockbuster de vară marca Spielberg. Diverse speculații s-au făcut, deja, și pe seama faptului că Emily Blunt a jucat, în trecut, în filme SF precum „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp” (care a împlinit, săptămâna aceasta, un deceniu de la premieră) sau în cele două drame SF cu accente horror din seria „Fără zgomot”. Natura reală a subiectului rămâne, deocamdată, la stadiul de speculație, dar cert este că Steven Spielberg lucrează din nou și că în doi ani îi vom vedea noul film.

Studiourile Universal au stabilit premiera viitorului său film pe 15 mai 2026 ca analogie cu mari succese ale lui Spielberg lansate în aceeași perioadă a anului, precum „Fălci” și „Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute”.

Încă o realizare pentru Emily Blunt

Deși contractul lui Emily Blunt nu este încă semnat, pentru actrița care tocmai a colaborat cu Christopher Nolan la „Oppenheimer” (fiind nominalizată la Oscar pentru rolul – secundar – al lui Kitty Oppenheimer) această primă colaborare cu Steven Spielberg ar fi încă un reper al notabilei sale cariere, apreciază deadline.com.

După ce am văzut-o recent în captivantul „Cascadorul”, cu Ryan Gosling, actrița britanică filmează, în prezent, cu Dwayne Johnson (partenerul său din „Croazieră în junglă”) la „The Smashing Machine”, o dramă biografică inspirată de cariera campionului de arte marțiale Mark Kerr, intrată în declin din cauza dependenței sale de opioide.

Emily Blunt nu a jucat niciodată într-un film regizat de Spielberg, dar marele cineast e un fan al actriței de când a văzut-o în filmul „Fata din tren” (2016), produs de compania sa, Amblin Entertainment, admirând-o apoi și în „Cascadorul”, despre a declarat că l-a amuzat.

Până în prezent, Emily Blunt a lucrat cu regizori ca Denis Villeneuve, Christopher Nolan, Rob Marshall, Doug Liman și Rian Johnson.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te