Homepage  / Știri

Mihai Găinuşă & co. dau startul emisiunii „Cusurgiii” | VIDEO

Mihai Găinuşă & co. dau startul emisiunii „Cusurgiii” | VIDEO

de Redactia Tvmania

De azi, „Cusurgiii” îşi propune să trateze în cheie satirică aspecte sociale, atât pozitive cât şi negative, printr-o serie de reportaje şi interviuri, dar şi campanii sociale, condimentate cu comentarii satirice şi scheciuri umoristice.

Cusurgiii

Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Oana Ioniţă, Octavian Păscuţ, Marius Popa, Marina Neagu şi întreaga echipă de Cusurgii ridică standardul în entertainment. Şi nu oricum, ci cu o emisiune live.

„Va fi emisiune zilnică, de luni, până joi, de la 22.30. Un late night scurt, de 30 de minute cu tot cu publicitate. Va fi foarte asemănător cu Stricia la notizia, emisiunea italiană.”, a declarat Mihai Găinușă, citat de Paginademedia.ro.

Cusurgiii vor asculta vocea poporului, vor identifica subiectele cu impact asupra vieţii cotidiene a cetăţenilor şi le vor prezenta sub forma unor reportaje sociale. Vor căuta cusururile din societatea românească, dar vor încerca să le şi îndrepte. Le vor fi de ajutor şi corespondenţii Cusurgii din toată ţara.

Codruţ Kegheş va intra în pielea mai multor personaje excentrice, îmbrăcate fistichiu, care vor interacţiona cu publicul şi cu persoane publice, punându-le în situaţii comice sau antrenându-le în discuţii satirice.

Marius Popa îl va readuce la viaţă pe Elvis Presley, de această dată în calitate de reporter muzical. Oana Ioniţă va fi responsabilă cu mondenităţile, iar Marina Neagu va fi un fel de Sherlock Holmes în variantă feminină.

“Cusurgiii va fi o emisiune de satiră, cu specific jurnalistic, dinamică, cu reportaje sociale, interviuri în stradă sau cu personalităţi, cu reportaje mondene şi cu reporteri frenetici. Totul condimentat cu o forfecare a moravurilor societăţii şi ornat cu voie bună!”, concluzionează Mihai Găinuşă.

Din emisiune nu vor lipsi nici momentele muzicale. Chiar dacă abordează subiecte cu cântec, Cusurgiii vor avea în platou şi muzicieni, cărora să fiţi siguri că n-o să le cânte în strună.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te