Homepage  / Știri / Televiziune

Formatul „Fermier. Caut nevastă!”, în trecut la Prima TV, va intra în grila Pro TV

Formatul „Fermier. Caut nevastă!”, în trecut la Prima TV, va intra în grila Pro TV

de Redactia Tvmania

Formatul tv „Farmer Wants A Wife”, deținut de Freemantle Media, va ajunge în curând în grila de programe Pro TV, anunță postul tv prin intermediul unui comunicat.

Nu este pentru prima oară când telespectatorii vor putea urmări acest program, formatul regăsindu-se și în grila Prima TV, din 2009, timp de trei sezoane, sub titlul de „Fermier. Caut nevastă!”. La acea vreme, gazda emisiunii a fost Luana Ibacka.

Luana Ibacka a prezentat, în urmă cu șapte ani, emisiunea „Fermier caut nevastă”, la Prima TV

Luana Ibacka a prezentat, în urmă cu șapte ani, emisiunea „Fermier caut nevastă”, la Prima TV

„Formatul «Farmer Wants A Wife» este un reality-show ce are la bază viața la țară, prezentată prin intermediul unor fermieri carismatici și singuri, care nu ar renunța pentru nimic în lume la traiul liber în natură, la tradiții, la munca la câmp și la toate activitățile cu care sunt obișnuiți”, se arată în documentul citat. 

Formatul presupune ca fiecare fermier să își aleagă zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și să le invite să se cunoască mai bine. Doar 5 vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup și dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia. 

Fermierii, după toate aparenţele, au mare trecere la Pro TV, postul realizând deja şi două sezoane din „Ferma vedetelor”, al cărei sezon al doilea a fost difuzat cu succes primăvara trecută.

Pro TV deţine licenţa de producţie şi difuzare pentru ambele formate TV: „Celebrity Farm” şi „Farmer Wants a Wife”, iar în momentul de faţă am demarat planurile de producţie pentru „Farmer Wants a Wife”, ne-a explicat Pro TV.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te