Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

EXCLUSIV. Ilinca Vandici: „Copilăria a fost o perioadă de care m-am bucurat foarte mult”

EXCLUSIV. Ilinca Vandici: „Copilăria a fost o perioadă de care m-am bucurat foarte mult”

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, ne-a dezvăluit care este cea mai prețioasă amintire a copilăriei sale.

Vedeta a povestit că părinții i-au fost alături necondiționat, iar toate lucrurile frumoase pe care le-a primit din partea acestora le-a înțeles și conștientizat mai bine după ce a devenit la rândul său părinte.

 

„Sunt multe amintiri frumoase pe care le am din copilărie. Toată copilăria mea a fost o perioadă de care m-am bucurat foarte mult, mi-a umplut sufletul de împliniri. Dacă trebuie să numesc una anume, aș menționa momentul în care, după trei sau patru luni de repetiții, am avut un spectacol la care au fost prezenți și mama și tata care m-au susținut și m-au aplaudat și mi-au spus că sunt foarte mândri de mine și m-am descurcat excelent. Îmi amintesc cu drag de asta, pentru că eram foarte mândră și mulțumită și împlinită că i-am făcut mândri. Făceam parte din „Clubul Copiilor”, unde activam într-o trupă de dans modern, contemporan. Am învățat foarte multe lucruri din această experiență, lucruri pe care le-am înțeles și le-am conștientizat și mai mult de când am devenit mama”, a povestit Ilinca Vandici în exclusivitate pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te