Homepage  / Timp liber

Festivalul de teatru Ideo Ideis 2022. Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Judith State, Andreea Grămoșteanu, Marius Florea Vizante, printre mentorii festivalului de la Alexandria

Festivalul de teatru Ideo Ideis 2022. Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Judith State, Andreea Grămoșteanu, Marius Florea Vizante, printre mentorii festivalului de la Alexandria

de Doinel Tronaru,

Evenimentul teatral al verii are loc, în săptămâna 15-21 august, la Alexandria, oraș aflat aproape de București, cam la o oră de mers cu mașina. Ediția din acest an a festivalului Ideo Ideis are 10 mentori, iar câțiva dintre ei dezvăluie pentru “TV Mania” cu ce gânduri se îndreaptă, peste o săptămână, spre orașul teleormănean.

Oraș mic, de provincie, situat în inima “no man’s land”-ului teleormănean, Alexandria a reușit să impună în ultimele două decenii, prin intermediul unor tineri (la vârstă, dar și la suflet) inimoși, un reper pe harta teatrală a țării: Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis. Anii au trecut și festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 17-a ediție (vârsta prin excelență a adolescenței, nu?), care va avea loc peste o săptămână, între 15 și 21 august, în capitala Teleormanului.

10 pentru Alexandria

Multe dintre numele care sunt binecunoscute acum de către iubitorii de teatru – nume de actori, regizori sau alte personalități implicate în fenomenul teatral – au pornit, în acești 17 ani, de-aici, de la Alexandria. În 2022, Ideo Ideis are o structură axată pe cei 10 “mentori”, care vor împărtăși din experiența lor tinerilor pasionați și iubitori de teatru.

Printre ei, Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Judith State sau Andreea Grămoșteanu au acceptat să ne împărtășească, în exclusivitate pentru “TV Mania”, gândurile cu care pleacă spre Alexandria și cu care pregătesc această experiență cu totul originală și inedită.

Ideo Ideis 2022. Teatru, film în aer liber, murale și petreceri

A 17-a ediție Ideo Ideis va avea loc, spun organizatorii, sub “umbrela” lui RE-: “Ne (RE)vedem la Festival, ne (RE)descoperim, ne (RE)definim și (RE)facem spațiul sigur pentru reîntâlnirea fizică și dezvoltăm context nou pentru creștere”. Ca la orice festival care se respectă, nu este vorba numai despre teatru. 

Programul de anul acesta va include, pe lângă spectacolele de teatru ale trupelor de liceeni selectate, spectacole de teatru profesioniste, seri de film în aer liber, masterclass-uri cu actori și regizori, sesiuni de mentorat, workshop-uri de film, teatru și dans, murale și petreceri.

Luni, pe 15 august, de la ora 20:00, explorăm universul absurd al succesului online și urmărim sacrificiile pe care tinerii le fac pentru a deveni influenceri la Sara/Mara, o producție Apollo 111, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, cu Ioana Bugarin, Mădălina Stoica, Alexandru Ion, Ramona Niculae și Carol Ionescu.

8 tați, producția care i-a adus regizoarei Irisz Kovacs o nominalizare la Premiile UNITER, la secțiunea Debut, a cucerit deja publicul Teatrului de Stat din Constanța cu povestea unei adolescente care parcurge toate etapele maturizării fără să-l aibă pe tatăl sau alături.

8 tați

Marți, de la ora 20:30, spectacolul îi va readuce la Alexandria  pe Theodor Șoptelea, și Florin Aioane – doi dintre alumnii Ideo Ideis, care vor (re)peta experiența de festival, de data aceasta în calitate de actori profesioniști.

La rândul lor, Oana Jipa și Ionuț Vlad Popescu, participanți la edițiile anterioare, pe vremea când erau încă liceeni, se întorc la această ediție în Efecte secundare.

Efecte secundare

O producție unteatru despre modificările chimice care se produc în organismul nostru atunci când ne îndrăgostim, spectacolul poartă semnătura lui Vlad Bălan, participant la ediția din 2013 a festivalului, și i-a adus Oanei Jipa Premiul UNITER pentru Debut în 2022. La Ideo Ideis se va vedea miercuri, pe 17 august, de la ora 20:00.

Am făcut ce s-a putut, o producție regizată de Matei Lucaci-Grunberg, pe care publicul este invitat să o descopere în premieră vineri, de la ora 20:30.

Un concept care a făcut înconjurul lumii, Iepurele alb, iepurele roșu este un exercițiu de improvizație nonconformist și o adevărată provocare artistică, la care Șerban Pavlu a acceptat să participe sâmbătă, pe 20 august, de la ora 20:30. Pe o scenă fără decor – fără repetiții și fără să fi citit textul în prealabil, actorul va oferi tuturor celor prezenți o experiență de vizionare care nu se va mai repeta niciodată.

6 filme de văzut în aer liber la Ideo Ideis 2022

Organizatorii au dezvăluit și titlurile filmelor care vor fi proiectate în aer liber la această ediție a festivalului: “Metronom”, “Miracol”, “R.M.N.”, “Imaculat”, “Copacul dorințelor”, “România sălbatică”. După cum se vede, este o selecție diversă, cu filme de referință ale momentului actual, atât de ficțiune, cât și documentare (apreciatul “România sălbatică”).

“Metronom”, filmul lui Alexandru Belc despre care am mai scris, a fost premiat anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes și este prezentat la Alexandria în avanpremieră. A mai fost proiectat la TIFF Cluj-Napoca și va fi prezentat săptămâna viitoare și la Anonimul, în Deltă, dar premiera oficială a filmului va avea loc în toamnă. Se-anunță de pe-acum un eveniment cinematografic al acestui an, dar, dacă nu mai aveți răbdare, puteți da o fugă pentru a vedea filmul la Alexandria.

Filme rare, chiar dacă difuzate pe ecrane

Tot din selecția festivalului de la Cannes de anul acesta vine și “R.M.N.”, filmul lui Cristian Mungiu, care a avut deja premiera pe marile ecrane și despre care am scris în “TV Mania”. Cu certitudine, “R.M.N.” este un reper cinematografic al acestui 2022 la mijlocul căruia ne aflăm.

“Miracol”, regia Bogdan George Apetri, și “Imaculat”, regia Monica Stan, sunt două drame care-au fost extrem de apreciate la trecerea lor pe marile ecrane. Nu le-a văzut toată lumea, așa că Alexandria poate fi o ultimă ocazie pentru o proiecție cu aceste filme. 

În sfârșit, “Copacul dorințelor”, un fantasy inspirat de clasicul “Amintiri din copilărie”, este cel de-al doilea lungmetraj regizat de actorul Andrei Huțuleac, alături de mai bine-văzutul “#dogpoppgirl”, și, fiind difuzate cam în același timp, a trecut oarecum neobservat.

16 ani de excepție

Un bilanț al edițiilor Ideo Ideis de până acum, în cuvintele Laurei Ducu, unul dintre reprezentanții festivalului, ar fi următorul: “În 16 ani, festivalul a adus în Alexandria, un oraș în care încă nu există niciun spațiu pentru teatru sau spectacole de acest gen, peste 3500 de adolescenți, care au lucrat cu zeci de mentori și traineri și au pus spectacole pe scenă, spectacole care au avut un public de cca 6000 de oameni an de an”. Totodată, festivalul “a reușit să deschidă un Laborator, spațiu permanent pentru ateliere și teatru care ajută comunitatea din Alexandria să rămână conectată la artă și cultură”, mai spune Laura Ducu.

Djerelo la Ideo Ideis 2022

Trupele de liceeni care vor trăi această experiență în 2022 sunt: Artwist (Baia Mare), A.C.T. (Bacău), 3,14 (Buzău), Atelierul de Teatru (Botoșani), Gong (Roman), Praf de Stele (Constanța), Cuadro (București), Amprente (Brașov), Alter Ego (Alexandria) și Djerelo, o trupă de adolescenți din Ucraina.

“Membrii trupelor vor petrece o săptămână în Alexandria, timp în care vor locui, vor învăța și vor crește împreună, bucurându-se de îndrumarea unor artiști de referință în domeniu, care le vor deveni traineri și mentori”, spun organizatorii.

Dar cine sunt mentorii și trainerii ediției de anul acesta?

“Fiecare dintre cei 150 de liceeni va alege un fel nou în care să-și provoace creativitatea în unul dintre cele 10 ateliere de arte alăturate. Pe lângă fotografie, muzică, dans, film și scriere creativă, în premieră în istoria festivalului, participanții sunt invitați să facă primii pași în lumea machiajului de teatru, alături de make-up artistul Sofia Iorga, sau pot testa creația și producția VR, în cadrul atelierului multimedia susținut de Marius Cătălin Hodea”. 

Celebrii Vizante, Rogoz și Grămoșteanu, printre mentori

Conform reprezentanților festivalului, lista profesioniștilor care vor prelua rolul de traineri în programul atelierelor de arte alăturate continuă cu fotojurnalistul Bogdan Dincă, muzicienii Alexandru Cordonean și Iulia Panici (Via Dacă), coregrafii Simona Dabija, Ioana Marchidan, Răzvan Rotaru, Filip Stoica (Scuze, noi!) și Mariana Gavriciuc, dramaturga Mihaela Michailov și regizoarea Andreea Borțun, unul dintre fondatorii Ideo Ideis.

“Timp de trei zile, pentru participanți, artele vor deveni instrumente de (re)conectare la sine și la ceilalți”, speră organizatorii.

În ce privește întâlnirile cu mentorii, acestea “le vor oferi trupelor de liceeni inspirație și motivație, amplificând căutările creative din timpul atelierelor și încurajându-i pe adolescenți să le continue în parcursul lor personal și în comunitățile din care fac parte”.

Mentorii Ideo Ideis #17 sunt: Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Judith State, Andreea Grămoșteanu, Marius Florea Vizante, Gabriel Răuță, Liviu Pintileasa, Florentina Țilea, István Téglás și Maria Obretin. 

Iată declarațiile făcute în exclusivitate pentru “TV Mania” de câțiva dintre acești mentori, care au acceptat să comunice cu ce sentimente se îndreaptă anul acesta spre Alexandria:

Am fost de mai multe ori la Ideo Ideis – și ca mentor, și ca actor în spectacole, și spiritul este același. Tinerețea participanților, prezența și prospețimea lor interioară, cred că îi obligă și pe ceilalți invitați (traineri și mentori) să nu ajungă în Alexandria cu idei preconcepute sau cu principii deja consacrate ca reguli ce trebuie doar livrate. Comunicarea se va naște și se va dezvolta. Sunt sigur de asta.

Alexandru Papadopol
Dana Rogoz

Din experiența anilor trecuți, ca mentor la Ideo Ideis, știu că nu trebuie să vin cu un plan bine pus la punct, ci mai degrabă să vin cu inima deschisă, pregătită să mă las condusă de adolescenți. Înainte de toate să fiu gata să îi ascult, să le validez emoțiile, să le dau curaj, să le dau aripi.

Știu că va fi o experiență din care nu vor învăța doar ei, ci și eu – e ceea ce se întâmplă mereu. Eu am o mare încredere în adolescenții acestei generații, mi se par mai înțelepți decât noi, îmi dau senzația că văd lucrurile mai departe decât am făcut-o noi, acesta e poate motivul pentru care de multe ori îmi sunt și ei mie ghizi, nu doar eu lor.

Atmosfera de la Alexandria este unică – energia cu care acești tineri vin, ceea ce propun, deschiderea și felul în care îmbrățișează experiența festivalului, toate acestea creează o atmosferă pe care nu o mai întâlnești în altă parte.

De-asta îi înțeleg foarte bine când devin adulți și spun că lor Ideo Ideis le-a marcat adolescența, atât de puternică și cu ecou de lungă durată este experiența prin care trec la festival. Îi cred când spun asta, pentru că eu însămi am simțit-o la fiecare întâlnire dintre noi, la Alexandria.

Dana Rogoz

Poate că Alexandria nu este cel mai mare sau frumos oraș din România, dar are toate șansele să devină prin spiritul creat în jurul festivalului. Nu mi-am propus nimic anume pentru săptămâna de Ideo Ideis, sau dacă putem spune că mi-am propus ceva, atunci ar fi să fiu surprins. Să fiu surprins de creativitate, de puterea de muncă a celor tineri și de speranța că prin ei va fi și mai bine.

Marius Florea Vizante
István Téglás

Cred că Ideo Ideis e unul dintre puținele locuri în care nu numai participanții, cei foarte tineri, ci și noi, cei mai „seniori”, avem un soi de libertate, atât în comunicare unul cu celelalt, cât și în gândire și atitudine, pe care nu le mai înâlnești în altă parte.

Mi se pare foarte mișto că se întâmplă în Alexandria, unde într-un fel sau altul ai un alt tip de liniște și intimitate, nu te stresează traficul, zgomotul, aglomerația, cum s-ar întâmpla într-un oraș mai mare, mai ales că majoritatea activităților se întâmplă în aer liber.

Zilele petrecute la Ideo au însemnat mereu pentru mine un fel de a te conecta la tine, la sinceritatea ta, parcă lumea se preface mai puțin decât o face în rest. Întotdeauna mi-am propus pentru perioada pe care o petrec la Alexandria să am o deschidere foarte mare vis-a-vis de ce se va întâmpla, de oamenii pe care îi voi întâlni.

An de an cunosc tineri noi și toți sunt foarte mișto, toate trupele sunt foarte interesante. Iar întâlnirile acestea sunt cele mai importante și-mi propun să le lărgesc cât mai mult – în anii trecuți am reușit să stau mult peste program, nu mergeam doar la repetiții sau la training-urile cu copiii, ci petreceam mult timp cu ei și în afara acestor activități, iar la un moment dat cad toate barierele dintre mentori și ceilalți, și devine totul ca un fel de prietenie.

István Téglás

Festivalul Ideo Ideis din Alexandria este un fenomen care de multă vreme a devenit un reper nu doar pentru adolescenții care explorează teatrul, dar și pentru contextul teatral românesc în general. Îi admir pe colegii care l-au dezvoltat de a lungul anilor. E vital să existe o asemenea platformă. Recunosc însă că n-am facut cunoștință cu energia și entuziasmul acestui fenomen decât abia în 2018, când am jucat aici spectacolul ARTISTS TALK (regia: Gianina Carbunariu). Anul ăsta mă bucur enorm c- am fost invitat să mă număr printre mentorii trupelor invitate și îmi propun, pe de o parte, în interacțiunea cu adolescenții, să mă întorc în timp (atunci când făceam parte din trupa Liceului Al.I. Cuza din Focșani) și să îmi amintesc motivațiile pentru care ulterior am ales actoria și, pe de altă parte, să fiu util în a genera încredere și sens și putere de a visa.

Gabriel Răuță
Judith State

Ideo Ideis este pentru mine una dintre cele mai frumoase și intense experiențe, și realmente aștept festivalul an de an cu o nerăbdare și curiozitate care-mi hrănesc sufletul cum puține lucruri din sfera profesională o fac. Abia așteptam reîntoarcerea la Alexandria, care în săptămâna festivalului renaște și devine în întregime al nostru, cu străzile și curțile școlilor pline de adolescenți, cu terasa arhiplină de la Conciatto și cu spectacolele copiilor care mă uimesc și emoționează mai mult decât aș putea cuprinde în cuvinte. Îmi doresc să cunosc și să vorbesc cu cât mai mulți adolescenți – plec de fiecare dată îmbogățită în urma întâlnirii lor și cu ceva mai multă speranță.

Judith State
Andreea Grămoșteanu

Când am ajuns prima dată în Alexandria am avut senzația că am pășit într-o altă dimensiune, dar o dimensiune uitată de cineva, undeva mult înapoi. Orașul avea străzi fantomă și oameni umbre. Mă gândeam că timpul va trece greu și habar nu aveam că, începând de a doua zi, de când am luat contact direct cu Ideo Ideis, urma să trăiesc o revelație. Ideo aduce cu sine sensul comunității. Orașul capătă viață când bucuria de a fi pătrunde în oasele lui. Nu-mi fac planuri și liste când plec spre Ideo, deoarece știu că le voi arunca printr-un buzunar fix în momentul în care voi lua contact cu participanții. Îmi propun doar sa rămân deschisă la schimbul acesta pur de idei și de energie. Vin la Ideo cu dorința de a învăța și reînvăța ce înseamnă bucuria de a fi.

Andreea Grămoșteanu

Împreună, toate aceste declarații redau ceva din atmosfera Ideo Ideis, din SPIRITUL orașului Alexandria în această perioadă a festivalului, așa că ar fi păcat să nu dați o fugă din București, măcar o zi, să testați acest “miracol” marca Ideo Ideis pe pielea dvs.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Doctor de bine
  Află sfaturile medicilor invitați și vezi care sunt cele mai bune căi de tratament, dar și de prevenție, pentru o arie largă de boli, atât la copii, cât și la adulți....
 • 10:30 Umami: al 5-lea gust
  Umami: al 5-lea gust este un show culinar, prezentat de Cristi Dumitru, Alin Barabancea (co-prezentator) și Sergiu Nedelea (expert în vinuri).
 • 11:00 Fluke, o minune de căţel AP
  Afaceristul Tom este atât de obsedat de succes, încât îşi ignoră aproape complet soţia, Carol, şi fiul, Brian. Dar toate concepţiile lui despre lume şi importanţa...
 • 13:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 14:00 Acasă la Coana Mare 2 AP
  În filmul "Acasă la Coana Mare 2", agentul FBI Malcolm Turner (Martin Lawrence) are sarcina de a preveni un dezastru de proporţii naţionale, descoperindu-l pe creatorul...
 • 16:00 Johnny English AP
 • 18:00 România, te iubesc!
  Avem fonduri și necesități, dar și contracte suspecte. Investiții esențiale și multă indolență. La "România, te iubesc!", Paul Angelescu prezintă ancheta "Dezvoltare...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Ultima redută 12
  Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) a renuntat la postul pe care il avea in Departamentul de Politie din Los Angeles si s-a mutat in Sommerton Junction. El se afla...
 • 22:00 Codul lui Da Vinci 12
  Robert Langdon este un profesor foarte apreciat de la Harvard, care se ocupă cu studiul simbolurilor. Pe când se află în Paris, el este rugat de poliţia franceză...
 • 01:00 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 02:00 Johnny English AP
 • 03:30 Fluke, o minune de căţel AP
  Afaceristul Tom este atât de obsedat de succes, încât îşi ignoră aproape complet soţia, Carol, şi fiul, Brian. Dar toate concepţiile lui despre lume şi importanţa...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Neatza de weekend
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 15:00 Te cunosc de undeva!
  "Te cunosc de undeva!", cel mai spectaculos show de transforming, pune în scenă spectacole pe care nu trebuie să le ratezi! Zeci de artişti au urcat pe scena transformărilor...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 iUmor 12
  Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, după ce Mihaela Pripici a fost desemnată câștigătoarea râvnitului trofeu și a premiului de 20.000 de Euro! Șapte...
 • 22:30 24 de ore de viaţă 15
  Travis Conrad este un fost soldat de elită devastat de recenta moarte tragică a soţiei şi a tânărului său fiu. Curând, vechiul său prieten din armată, Jim Morrow...
 • 00:30 Brigada Diverse intră în acţiune AP
  Brigada Diverse intră în acţiune pentru a scoate la iveală adevărul într-un caz de omor şi de furtişaguri. Totul porneşte de la o sesizare aparent banală: s-a furat...
 • 02:30 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 03:15 Hello Chef!
  Antena 1 lansează un nou proiect de cooking - Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef - Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie...
 • 04:00 iUmor 12
  Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, după ce Mihaela Pripici a fost desemnată câștigătoarea râvnitului trofeu și a premiului de 20.000 de Euro! Șapte...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 08:00 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:30 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 09:30 Apel la consilier AP
  Din perspectiva experienței de consilier medical, Eva Pavel le va prezenta telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 14:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Roata norocului AP
  Concurenţi norocoşi, premii uriaşe, adrenalină, muzică şi divertisment de calitate, acestea sunt ingredientele perfecte pentru serile de duminică, la "Roata Norocului".
 • 22:30 40 de întrebări cu Denise Rifai AP
  40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat: Denise...
 • 01:15 Casa Bântuită
 • 03:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV