Homepage  / Vedete româneşti

Filmări cu peripeții pentru Natalia Mateuț: „Sub fusta mea scurtă a intrat o viespe şi m-a ciupit”

Filmări cu peripeții pentru Natalia Mateuț: „Sub fusta mea scurtă a intrat o viespe şi m-a ciupit”
15

de Ioana Maria,

Poartă un nume celebru, cel al fotbalistului Dorin Mateuț, și a cochetat cu modelling-ul încă din adolescență. Prin urmare, era oarecum de așteptat ca Natalia Mateuț să urmeze o carieră în showbiz. Absolventă de Drept, vedeta Antena Stars adoră să lucreze în televiziune, chiar dacă nu prea îi place să se vadă pe micul ecran. Și chiar dacă, uneori, are parte și de peripeții cu... viespi! Detalii, în cele ce urmează...

Când ai intrat tu prima dată în showbiz-ul autohton? Îți amintești de prima ta apariție în fața unei camere de filmat?

Am intrat în showbiz acum 12 ani, pe la 17 ani, cochetând cu modelling-ul. Mă vedeam eu mare viitor model, pe vremea aceea, se şi purta să defilezi, prin cluburi şi pe la tot felul prezentări şi festivaluri de modă. Dacă apăreai pe un podium era tot ce iţi doreai, ca şi adolescentă. Anii au trecut şi mi-am dat seama că modelling-ul clar nu era pentru mine, dar propriu-zis, prima oară în showbiz, am participat la o prezentare de modă într-un club foarte cunoscut de la vremea respectivă. Toate camerele au sărit pe mine, şi-au dat seama că purtam un nume celebru, tatăl meu era foarte cunoscut, şi atunci am realizat ce multă curiozitate am stârnit asupra mea. Au urmat tot felul de apariţii, tot din sfera modelling-ului, dar cu televiziunea am început pe la 20 de ani, când mi-am dat seama că îmi place foarte tare să vorbesc în faţa camerelor şi că sunt destul de curioasă să aflu lucruri. Am realizat că, mai mult decât să mă privesc la televizor, îmi place să fiu acolo, în lumea aia, să întreb, să fructific asta. Încă de la primele apariţii mi-am făcut o mulţime de prietene, cu care am şi păstrat legătura, chiar dacă între timp ele au renunţat la domeniul ăsta. Eram o gaşcă tare faină.

Ce îți place cel mai mult la televiziune?

Îmi place televiziunea foarte mult pentru ceea ce presupune această profesie. Nu îmi place în mod special să mă ştiu în centrul atenţiei, privită, admirată, nu asta m-a atras la televiziune şi nicidecum atunci când eu sunt acasă şi ştiu că e ceva cu mine la televizor nu deschid televizorul ca să mă uit. Îmi place foarte mult să fiu acolo, în mijlocul evenimentelor, să pun întrebări, să aflu lucruri, să descos invitatul, să îmi ating scopul înterviului. Îmi place să ascult poveştile oamenilor, să fiu acolo, în mediul ăsta şi cine spunea că televiziunea creează dependenţă, da, are mare dreptate!

Care sunt părțile ei mai puțin plăcute, din punctul tău de vedere?

Printre părţile mai puţin plăcute ale televiziunii se numără faptul că eşti extrem de expus şi că orice lucru faci, în plan personal, poate fi oricând pus pe tapet şi sub ochii celor care te urmăresc. Am început să am tot timpul grijă la viaţa mea personală, să o ţin cât mai ferită de ochii curioşilor, tocmai pentru a nu intra în vizorul lor. Un alt dezavantaj ar fi că nu am atât de mult timp liber pe cât mi-aş dori, dar asta se compensează cu bucuria că fac ceea ce îmi doresc.

Dintre vedetele cu care ai avut de-a face de-a lungul timpului, care ți-a stârnit cel mai tare interesul? Și de ce?

Am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că atunci când eram adolescentă, clar admiram şi apreciam mulţi artişti, oameni de TV şi a venit vremea în care ei sunt invitaţii mei, în interviurile mele… Iar acesta e un sentiment greu de descris în cuvinte. Anii au trecut, am crescut şi am ajuns să am oportunitatea de a-i intervieva personal pe cei pe care acum mulţi ani de zile îi admiram ca un fan, până la urmă. De la Dan Bittman, la oameni din sport, foşti colegi de breaslă de-ai tatălui meu, Ionuţ Lupescu, Mircea Lucescu şi mulţi alţi sportivi şi antrenori mari din fotbal, care astfel mi-au oferit credibilitatea necesară. Mi s-a părut măgulitor pentru mine.

„Accident” la locul de muncă

Cum te înțelegi cu Andrei Ștefănescu, partenerul tău de prezentare de la Antena Stars?

Mă înţeleg minunat cu Andrei, este unul dintre oamenii cu care îţi doreşti să lucrezi şi pe care vrei să îl ai aproape zi de zi, ca şi coleg. Îmi face o mare plăcere să vin la muncă, ştiu că ne completăm foarte bine. Avem şi multe glume, multe momente plăcute, ne şi vedem in timpul liber, întreaga echipă, iar asta chiar e mare lucru. Avem şi o chimie care trece sticla, care cred că se vede şi de acasă. Ne întelegem din priviri, ne dăm seama când trebuie să intervenim fiecare, iar o relaţie de genul acesta, într-un proiect tv, e mai mult decât necesară.

Care este cea mai amuzantă întâmplare de la filmări, de până acum?

Eu, în afară de emisiunea „Showbiz Report”, pe care telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Antena Stars, eu mai prezint şi „Cea mai tare din parcare”, din fiecare duminică, de la ora 13:00, pe care o filmăm săptămânal, în Bucureşti, în diverse locuri. S-a întâmplat la una dintre întâlnirile noastre din pădurea Băneasa, în luna septembrie, când încă era destul de cald şi în timpul filmării, chiar sub fusta mea scurtă a intrat o viespe şi m-a ciupit. Am dat stop, iar colegul meu foarte drăguţ, Fishy, m-a ajutat să îmi scoată acul. N-a fost prea plăcut, ne-am amuzat foarte tare şi sigur vom ţine minte multă vreme momentul.

Ce crezi că nu ai putea face niciodată?

Cred că nu aş putea niciodată să fac lucruri din obligaţie, nu aş putea niciodată câştiga bani din ceva ce nu îmi place să fac. Am avut ocazia de-a lungul timpului să încerc şi alte profesii. Mama s-a tot ţinut de mine să devin notar, de aceea am şi terminat facultatea de drept, mizând pe faptul că în viitor poate o să fac şi asta. Dar tot timpul am fost reticentă la ceva ce parcă nu m-a atras din prima.

Ce recomandări ai avea tu pentru tinerele care își doresc să apară la televizor?

Tinerelor care îşi doresc foarte tare să apară la televizor, să devină prezentatoare, le-aş recomanda să facă paşi mici, dar siguri. Eu vorbesc din experienţa personală, pentru că şi eu mi-am dorit la 20 de ani să devin prezentoare. Până mi-a zis un coleg, . M-a supărat tare mult ce mi-a spus atunci, dar am realizat că avea dreptate, eram încă tânără, necoaptă. Mi-am dat seama că într-adevăr, dacă ţii neapărat, o poţi face, dar a prinde cheag undeva şi a fi luat în seamă înseamnă răbdare, muncă, perseverenţă şi continuitate.

Dincolo de micul ecran, care sunt activitățile în care te regăsești cel mai tare?

În afară de ce se vede pe tv, mă pasionează şi multe alte lucruri la care cred că telespectatorii nu s-ar aştepta. Îmi place foarte mult muzica tehno, pe care o iubesc, să merg la festivaluri de muzică şi mă imbrac destul de diferit faţă de cum mă vedeţi la tv. În viaţa de zi cu zi adopt un stip destul de sport, mă îmbrac uneori şi cu influenţe rock…Iubitul meu este DJ (n.r. DJ Mahony), de aici poate şi prezenţa mea, mai des, la festivaluri de muzică. Îmi place să merg la sport foarte mult, pun accent pe îngrijirea mea. Am un cerc destul de restrâns de prieteni, însă compensăm cu faptul că ne vedem foarte des. Nu sunt o tipă foarte complicată, dar tot timpul foarte-foarte activă.

Familia e pe primul loc

La ce te uiți tu la TV? Și cât de des te cerți cu iubitul tău pe telecomandă?

La tv recunosc că nu am foarte mult timp să mă uit, urmăresc în principal ştirile. Iar seara avem program de vizionat filme, pe diverse platfome. Ne uităm la aceleaşi seriale, deci cumva suntem feriţi de cearta pe telecomandă de care aminteai. Chiar şi când vrea să urmărească un meci, îi respect decizia şi ne uităm împreună. Îmi place să intru în jocul lui şi să urmăresc anumite lucruri pe care poate, în mod normal nu le-aş urmări. Şi el face acelaşi lucru pentru mine.

Ce nu-ți lipsește niciodată din geantă?

Din geantă nu îmi lipseşte niciodată pudra, periuţa de gene, picăturile de nas, pentru că am sinuzită şi nu am reuşit până acum să mă operez, rujul, creionul de buze şi banii / cardul.

În primăvară, ți-ai fi dorit o eventuală sarcină. Te pregătești să devii mămică? Ai vreun plan în acest sens? J

Cred că am început să vorbesc din ce în ce mai des despre ideea de a fi mămică. Toţi cei din jurul meu mă tot întreabă, cred că şi ceasul biologic a cam inceput să sune, fac 31 de ani în decembrie. Îmi doresc să se întâmple asta, nu ştiu când, dacă anul viitor, peste 2 ani sau peste câteva luni. Este ceva ce îmi doresc să se întâmple, dar nu chiar acum, poate în viitorul un pic mai îndepărtat. Cred că e un lucru absolut superb să devii mamă!

Cât de apropiată ești acum de familia ta?

Am fost şi sunt foarte apropiată de familia mea, petrecem foarte mult timp împreună, de când m-am mutat de acasă de la ai mei ne vizităm foarte des, de mama sunt nedezlipită, e una dintre cele mai bune prietene ale mele. Mama ne-a şi făcut la 18 ani, e ca o soră mai mare pentru noi, de aici şi apropierea. Nu accept să treacă nicio zi fără să îi sun. Sunt foarte apropiată de ei, aşa am crescut, în spiritul ăsta, am şi nişte super părinţi, îmi face mare plăcere să mergem împreună în vacanţe. Mai mult, avem şi un grup al familiei pe WhatsApp, unde împărtăşim tot ce se întâmplă peste zi şi tot feluri de momente haioase.

natalia-241400348_589731395388659_3668990422180736380_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15
VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Răpirea 12
  Adolescenţii Nathan şi Karen găsesc din întâmplare un website pe care se află o mulţime de poze cu copii fie dispăruţi, fie despre care se crede că au fost răpiţi....
 • 22:30 Străinul 15
  Chan va intra în pielea unui umil proprietar de restaurant din Cartierul Chinezesc al Londrei. Viaţa sa liniştită este tulburată de uciderea fiicei sale.
 • 01:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 01:30 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi - Poftiţi prin ţară AP
 • 23:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:00 X Factor
 • 03:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 04:00 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Nehir AP
  "Nehir" descrie povestea impresionantă a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supravieţuire. Nehir Aksu, interpretată de actriţa Biran Damla Yilmaz, a avut...
 • 23:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 00:45 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 03:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV