Homepage  / Televiziune

Filme DIVA, decembrie 2022. 3 filme cu Adam Sandler la TV

Filme DIVA, decembrie 2022. 3 filme cu Adam Sandler la TV

de Andra Stana,

În luna decembrie DIVA se bucură de prezența amuzantului Adam Sandler, cu filme difuzate în serile de vineri, de la 22:00. Adam Richard Sandler și-a început cariera în stand up comedy când era student și a continuat apoi cu apariții în nenumărate producții, majoritatea comedii.

Filmele de vineri seara la DIVA în decembrie 2022

Nominalizat de cinci ori la Emmy, cu 69 de trofee și 123 de nominalizări la multe alte gale, Adam Sandler este unul dintre cei mai iubiți actori de pe scena mondială. 

Mereu la prima întâlnire (50 First Dates, 2004), 9 decembrie 2022, la DIVA

Vineri, 9 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler alături de Drew Barrymore și Rob Schneider aduc la DIVA filmul Mereu la prima întâlnire (50 First Dates, 2004). Lui Henry (Adam Sandler) îi este frică de relații până o cunoaște pe Lucy (Drew Barrymore). Însă amnezia ei face ca relația lor să înceapă zilnic de la zero. Ce se întâmplă când o persoană care fuge de relații începe să alerge spre una? Filmat în Hawaii, filmul aduce pe micile ecrane atmosfera de vacanță exotică.

Jack și Jill (Jack and Jill, 2011), 16 decembrie 2022, la DIVA

Vineri, 16 decembrie, de la 22.00, Adam Sandler în rol dublu, Katie Holmes și Al Pacino vin la DIVA în producția Jack și Jill (Jack and Jill, 2011). Un director de succes, cu o familia frumoasă, urăște vizita anuală a surorii sale gemene, al cărei comportament îl determină să își piardă răbdarea.

În film își fac apariția și Regis Philbin, Tim Meadows, Nick Swardson, Katie Holmes, Drew Carey, Shaquille O’Neil, Kobe Bryant, Norm MacDonald, Johnny Depp, John McEnroe, Christie Brinkley, Michael Irvin, Bruce Genner și David Spade.  

Click: Zapând prin viață (Click, 2006), 23 decembrie 2022, la DIVA

Vineri, 23 decembrie, tot de la 22.00, Adam Sandler, alături de frumoasa Kate Beckinsale și carismaticul Christopher Walken sunt prezenți la DIVA în filmul Click: Zapând prin viață (Click, 2006). Un arhitect suprasolicitat găsește o telecomandă cu totul specială cu care poate pune pauză, derula rapid înainte și derula înapoi viața reală. Cine ar putea să reziste tentației să treacă peste momentele neplăcute și să le prelungească pe cele mai plăcute?

Petrece serile de vineri alături de unicul Adam Sandler și filmele sale de comedie, pentru un început de weekend plăcut.

Sursa foto: DIVA

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te