Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 19 septembrie: „Adevărul despre Ana”, „Equalizer 2”, „Total Recall”, „Fața terorii”

Filme la TV azi, 19 septembrie: „Adevărul despre Ana”, „Equalizer 2”, „Total Recall”, „Fața terorii”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 19 septembrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Ce filme sunt azi la tv, marți, 19 septembrie 2023

Filme la tv azi, Pro Cinema, 19 septembrie 2023. „Adevărul despre Ana”, de la ora 20.30

Aflat într-o închisoare din Rusia, americanul Mike Riggins primeşte şansa de a vedea din nou libertatea şi, de asemenea, o sumă de bani, dacă reuşeşte să salveze o tânără americană rapita, pe nume Ana.

Filme la tv azi, HBO 2, 19 septembrie 2023. „Equalizer 2”, de la ora 20.30

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge.

De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.

Filme la tv azi, Warner TV, 19 septembrie 2023. „Total Recall” (1990), de la ora 21.00

Doug Quaid (Arnold Schwar­zenegger) este un agent care îşi dă seama că întreaga sa memorie se datorează unui cip implantat în creier. El călătoreşte spre planeta Marte pentru a-şi întregi identitatea. Nominalizare la Oscar pentru sunet şi efecte sonore. În alt rol, Sharon Stone.

Filme la tv azi, Pro Cinema, 19 septembrie 2023. „Fața terorii”, de la ora 22.15

Nick (Rick Schroder) este un detectiv care se află în căutarea surorii sale. Aceasta, fotomodel aspirant, a primit o ofertă în Spania, însă, după ce a ajuns acolo, a dispărut. În Spania, Harper află că tânăra avea legături cu un traficant de droguri.

Filme la tv azi, TV 1000, 19 septembrie 2023. „Mereu la prima întâlnire”, de la ora 20.05

Henry Roth (Adam Sandler) trăieşte într-un paradis Hawaiian, fără nicio obligaţie, pînă cînd o întâlneşte pe Lucy Whitmore (Drew Barrymore). Atât Henry, cât şi Lucy se simt foarte bine împreună şi simt că între ei începe o relaţie seriousă. Cînd Henry o abordează pe Lucy a doua zi, aceasta nu îl recunoaşte. Atunci el îşi dă seama că Lucy suferă de amnezie temporară şî nu îşi aminteşte fiecare zi individuală. Henry nu lasă acest lucru să îl oprească şi este hotărît să o facă pe Lucy să se îndrăgostească de el în fiecare zi.

Filme la tv azi, Film Now, 19 septembrie 2023. „Mă poți ierta vreodată?”, de la ora 20.00

Melissa McCarthy (nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur) o interpretează pe Lee Israel, cea mai populară biografă a celebrităților, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80 scriind, printre alţii, despre Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead şi Estée Lauder. Când Lee nu-și mai găsește de lucru pentru că e departe de noua tendință a biografiilor din industrie, ea schimbă arta în înșelăciune, ajutată de prietenul ei, Jack (Richard E. Grant, nominalizat la Oscar și la Globul de Aur). Filmul a fost nominalizat la Oscar și pentru scenariu adaptat – după memoriile lui Lee Israel. În alte roluri apar Jane Curtin şi Ben Falcone.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te