Homepage  / Televiziune

Filmele din seria „Misterele Aurorei Teagarden” revin la DIVA. Premiera anunțată de postul TV

Filmele din seria „Misterele Aurorei Teagarden” revin la DIVA. Premiera anunțată de postul TV

de Andra Stana,

În iunie, DIVA va difuza 7 filme din seria „Misterele Aurorei Teagarden”. În ce zile sunt programate peliculele și care este premiera anunțată de postul TV.

„Misterele Aurorei Teagarden”, în grila DIVA – iunie 2023

În luna iunie 2023, DIVA difuzează câte două filme din seria „Misterele Aurorei Teagarden” („Aurora Teagarden Mysteries”). Filmele sunt programate în fiecare miercuri, de la ora 21.00.

Astfel, pe 7 iunie, asistăm la o „Crimă cu public” („A Very Foul Play”, 2018) și furăm „Coroana reginei” („Heist and Seek”, 2018).

Pe 14 iunie, avem parte de o „Reuniune mortală” („Reunited and It Feels So Deadly”, 2020) și aflăm „Cum să escrochezi un escroc” („How to Con a Con”, 2020). Nu în ultimul rând, pe 21 iunie, sunt difuzate „Până ce moartea ne va despărți” („Til Death Do Us Part”, 2021) și „Crimă în luna de miere” („Honeymoon, Honeymurder”, 2021).

Iar pe 28 iunie, DIVA a programat – în premieră – „Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă” („Aurora Teagarden Mysteries: Haunted By Murder”, 2022). Acțiunea are loc într-o casă considerată a fi bântuită de localnicii din Lawrenceton (din statul american Washington), în care Aurora a descoperit un cadavru, în adolescență, alături de prietena ei cea mai bună, Sally Allison (Lexa Doig).

Povestea din filmul „Misterele Aurorei Teagarden: Bântuită de crimă”

Filmul este cel mai nou din seria de 18, în care eroina titulară (o bibliotecară care rezolvă crime în timpul liber) este interpretată de Candace Cameron Bure. În rolul mamei ei apare Marilu Henner, care a fost consultantă pe platourile serialului „Memorie perfectă” (care se termină la DIVA, pe 23 iunie, la ora 20:00), pentru că suferă de aceeași boală ca eroina – hipertimezie sau memorie autobiografică superioară.

Seria cinematografică în 18 părți (momentan) „Misterele Aurorei Teagarden” este inspirată de cele 11 cărți publicate în perioada 1990-2017 și scrise de Charlaine Harris (autoarea seriei literare „The Southern Vampire Mysteries”, care a inspirat serialul „True Blood”). Volumele polițiste au fost adaptate din 2014 încoace, iar anul acesta s-a anunțat că se lucrează și la un film prequel, în care Skyler Samuels va juca rolul tinerei Aurora Teagarden.

Cum va rezolva protagonista misterul din cel mai recent film al seriei? Aflați pe 28 iunie, de la ora 21.00, numai la DIVA.

Sursa foto: DIVA

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te