Homepage  / Ultimul număr

Formula 1, ultima sicana

Formula 1, ultima sicana

de Redactia Tvmania

Epilogul celui mai palpitant sezon din istoria recenta a Formulei 1 ne asteapta duminica, in Brazilia. Intrigi teribile si sclipitoare demonstratii de indemanare au punctat o competitie al carei deznodamant e invaluit in mister.

Rar s-a intamplat, in istoria sportului, ca un sezon competitional sa aiba atata dramatism precum editia 2007 a bataliei de pe circuitele Formulei 1. Un razboi total, extins in toate directiile. O lupta care s-a purtat nu numai pe circuite, ci si in afara lor. Nu numai intre scuderii, ci chiar si intre pilotii acelorasi echipe. Povesti de spionaj, sabotaje uluitoare si rafuieli intre concurenti asigura cadrul hollywoodian al ultimei curse: cea de pe circuitul de la Sao Paulo, din Brazilia.
Lupta pentru coroana mondiala a constructorilor nu mai suscita interes. Echipa McLaren-Mercedes, cea care acontase titlul cu mult inainte de finalul sezonului, a fost descalificata de federatia internationala dupa ce s-a demonstrat ca si-a spionat si sabotat principala rivala, Ferrari. Initial resemnati cu locul doi, italienii au ajuns astfel lideri si, cu 186 de puncte, nu mai pot fi ajunsi de urmaritorii de la BMW Sauber (94 de puncte).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te