Homepage  / Articole

FOTO: „Serviți, vă rog” a ajuns la ultima ediție

FOTO: „Serviți, vă rog” a ajuns la ultima ediție

de Redactia Tvmania

„Serviți, vă rog” va avea ultima înfățișare de pe plaja din 2 mai, din acest sezon, pe diseară, la Pro TV, când la cratiță și la coada găinilor vor sta Adela Popescu, Radu Vâlcan, Ionuț Iftimoaie și Sanziana Buruiană. Harnice, dar și dornice de plajă, pricepute la gospodărie, dar fără prea multă dăruire pentru muncă, gazdele-vedete vor avea de furcă cu Nea Marin, doamna Bamboi și Liviu Varciu.

Sânziana Buruiană va fi într-un conflict permanent cu doamna Bamboi, care consideră ca aceasta nu are niciun talent la bucătărie și nici nu prea se străduiește să facă treabă bună. Nea Marin o surprinde pe Sânziana într-un moment de relaxare alături de Ionuț Iftimoaie și o ceartă că stă în loc să muncească pentru clienți și să termine din treburile pe care i le-a dat.

Și pentru că plaja îi tot face cu ochiul, Sânziana va încerca alături de Adela să îl păcălească pe Nea Marin și să apuce să-și tragă și ele sufletul după zecile de îndeletniciri gospodărești pe care le vor avea de făcut peste zi. Astfel că fetele se vor deghiza în turiste acoperite cu nămol pe tot corpul și vor încerca să se bucure de o scurtă pauză pe plajă. Nu vor avea parte de o pauză foarte lungă, pentru că Nea Marin le va prinde imediat și le va întoarce la cratiță.

Iftimoaie va fi tentat să-și ia și el o pauză fără ca Nea Marin să fie de acord, iar complicele lui va fi Liviu Vârciu care-l va provoca pe acesta să meargă cu el la o bere. Ajungi la terasă, cei doi „fugari” se vor folosi de clienții terasei pe care îi vor ruga să țină de șase și să-i anunțe dacă cumva vine Nea Marin, ca să aiba timp să fugă din calea lui.

Adela Popescu și Radu vor fi nevoiți să strângp bani pentru copiii nevoiali li nu se vor da ănapoi de la nimic pentru a aduna o sumă cât mai mare. Vor vinde porumb fiert, vor da turiștii de pe plajă cu nămol sau vor promova un spectacol de pe litoral, cu condiția de a primi procent din vânzarea biletelor.

Relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu va sfârși prin a fi la fel de tensionată. Se vor certa teribil, pentru că Liviu va fura porumbeii, și vor încerca să facă o înțelegere.

Nea Marin îi propune lui Liviu să-i ia locul de responsabil de pensiune pentru a vedea și el cât de greu este să aibă atâtea responsabilități pe cap. Aceasta perspectivă îl sperie grozav pe Liviu, care își va da seama că un șef de pensiune mai bun ca Nea Marin nu poate exista.

[imagebrowser id=295]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te