Homepage  / Știri

FOTO: Concurentele de la „Burlacul” ajung în această seară în Lisabona

FOTO: Concurentele de la „Burlacul” ajung în această seară în Lisabona

de Redactia Tvmania

Diseară, de la 20:30, la Antena 1, cele 10 femei rămase în competiția pentru inima lui Andrei Andrei își aruncă toate armele în joc. Cea de-a doua ediție „Burlacul” le surprinde pe concurente în Lisabona, prima destinație din Portugalia unde ele trebuie să îi arate lui Andrei că pot fi partenerele ideale.

BURL0101

Andreea Mantea le spune încă de la început: „Nu ați venit să vă faceți noi prieteni, ați venit să îl cuceriți pe Andrei”, iar de aici până la înțepături dureroase nu trece multă vreme.

Prima întâlnire stabilită de Andrei, primul prilej ca tinerele să își arunce replici usturătoare și să se grupeze în tabere.

Bert 095

„Îmi place foarte mult să mă joc cu sentimentele lor, cu nervii lor, pentru a le crea nesiguranță și pentru a le arăta că eu sunt cea mai puternică dintre ele și că eu dețin controlul”, declară una dintre concurente care inventează mai multe povești pentru a testa rezistența la stres a celorlalte femei.

Bert 101

Tot în ediția de astăzi, Andrei va invita în oraș șase concurente. Unele dintre ele, mai norocoase, se vor bucura de atenția lui exclusivă și vor avea parte de întâlniri private, celelalte vor fi nevoite să își împartă timpul petrecut alături de burlac cu o rivală.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te