Homepage  / Știri

Freida Pinto este mereu pe drumuri

Freida Pinto este mereu pe drumuri

de Redactia Tvmania

Freida Pinto, actriţa născută în Mumbai care a ajuns celebră după ce a jucat în „Vagabondul milionar” (2008), călătoreşte atât de mult încât nu are un loc pe care să-l numească acasă, relatează celebritywonder.com.

„Mi-ar plăcea să pot spune că locuiesc undeva, dar în momentul de faţă mă plimb prin toată lumea cu cele trei valize pe care le car după mine de doi ani. Doar schimb hainele pe care le am în bagaje”, a spus actriţa de 26 de ani.

„Nu am o adresă exactă. Bombay este casa mea, dar m-am mutat la Londra anul trecut când lucram la un film de-al lui Woody Allen (n.r. – „Vei întâlni străinul din visele tale“), iar oraşul a devenit a doua casă pentru mine. De asemenea, îmi place la New York”.

Deşi nu are o locuinţă permanentă, Freida Pinto nu vrea să se întoarcă la viaţa din India şi recunoaşte că era pe punctul de a renunţa la actorie.

„Mereu visezi că se va întâmpla ceva magic, şi apoi chiar se întâmplă. Este aproape dificil să accepţi că visul a devenit realitate”.

„Deşi am fost norocoasă, m-am chinuit mult înainte. Mi-am spus că o sa renunţ la actorie la 25 de ani şi o să mă apuc de management, pentru că lucrurile nu mergeau bine”, a mai spus Freida Pinto.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te