Homepage  / Știri

Gabi Spanic a pozat dezbrăcată

Gabi Spanic a pozat dezbrăcată

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă de telenovele a apărut dezbrăcată în numărul din septembrie al revistei destinate bărbaţilor “H Extremo”.

Dacă aveaţi un dubiu în ceea ce priveşte calităţile fizice ale lui Gabi Spanic (pe care o ştiţi din nenumărate telenovele precum “Prizoniera” sau “Uzurpatoarea”), ar trebui să aruncaţi un ochi pe coperta revistei “H Extremo”. La 36 de ani, Gabi arată de nota 10. Şedinţa foto incendiară la care a participat a avut loc în iulie, într-o casă veche din Ciudad de Mexico. Shooting-ul a durat 10 ore, iar Gabi a schimbat şase articole de lenjerie intimă.

Deşi are foarte mulţi admiratori atât în Mexic, cât şi în Venezuela, ţara natală, Gabi (care este mama unui băieţel de 2 ani) nu şi-a pierdut din modestie. “Nu consider că sunt un sex-simbol, însă dacă lumea mă consideră aşa, respect acest lucru şi nu pot decât să mă simt flatată”, a declarat ea după şedinţa foto pentru “H Extremo”.

În ultima vreme Gabi a avut probleme de sănătate provocate de substanţele otrăvitoare pe care, timp de patru luni, i le-a administrat fosta ei asistentă personală. Actriţa chiar a ajuns la urgenţe în comă, însă şi-a revenit şi a reluat filmările la telenovela “Soy tu dueña” la care filmează în prezent alături de Lucero şi Fernando Colunga.

Urmăriţi aici întreaga galerie foto:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton