Homepage  / Timp liber / Nu rata!

GALERIE FOTO. Liza’s Vlog se întoarce la Utv cu aventuri trăznet din Mexic, Costa Rica și Panama

GALERIE FOTO. Liza’s Vlog se întoarce la Utv cu aventuri trăznet din Mexic, Costa Rica și Panama
4

de Redactia Tvmania

Plaje sălbatice din America Centrală, delfini în habitatul lor natural, mayași care își văd senini de ritualurile de fertilitate și comunități rastafari unde ai vrea să te muți pentru totdeauna se întorc odată cu Liza’s Vlog Adventure Edition la Utv, vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:00.

Liza SabauIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Liza Sabău și Valentin Avramoni au luat la pas, timp de aproape o lună de zile, Mexicul, Costa Rica și Panama, într-o călătorie non-conformistă care i-a purtat prin câteva dintre cele mai fascinante sate izolate, rezervații naturale și plaje virgine aflate între cele două Americi.

“În fiecare zi din excursia asta descopeream locuri noi și mereu îmi spuneam Aici vreau să mă mut! Nici în momentul de față nu aș putea să mă hotărăsc unde m-aș mai întoarce, pentru că aș vrea să merg din nou să le văd pe toate, totuși, într-un final, cred că aș alege Costa Rica și Panama. Acolo am înțeles cu adevărat ideea de paradis sau, cel puțin, paradisul meu. În Costa Rica, am locuit câteva zile în satul Puerto Viejo, care găzduiește o comunitate mică de rastafarieni. Atmosfera creată de aceștia prin locuințele lor și amenajarea satului m-au făcut să înțeleg mai bine ce înseamnă „pura vida” (motto-ul lor). Un lucru lăudabil vis-a-vis de infrastructura turismului acolo este faptul că plajele sunt lăsate exact așa cum au fost create. Nu este picior de umbrelă sau vreun șezlong. Regula e simplă: daca vrei să stai la plajă, ai două variante: 1. Stai pe un prosop/pătură sau 2. Stai direct pe nisip. Fabulos!”, povestește Lisa Sabău.

Vineri seara, via Utv, urmăm, alături de Liza și Valentin, drumul care desparte jungla nesfârșită de plaja nesfârșită. Facem un popas la San Blas, la granița cu Columbia, locul care ascunde 365 insulițe, fiecare dintre ele deținută de o familie din comunitatea Kuna Yala. Oamenii de aici n-au nevoie de electricitate. Aflați vineri de la Liza de ce. Dacă ratați Liza’s Vlog vinerea, puteți vedea reluarea sâmbăta de la ora 15:00, duminica de la ora 10:00 sau marțea de la ora 21:00.

Liza Sabău lucrează în televiziune de doisprezece ani, iar ultimii cinci i-a petrecut alături de echipa Utv. Până în 2017, Liza a fost VJ-ul emisiunii Fresh Tracks care a adus telespectatorilor Utv cele mai proaspete videoclipuri ale industriei muzicale. Anul acesta a început Liza’s vlog, emisiunea care te duce în cele mai exotice destinații ale lumii.

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te