Homepage  / Ultimul număr

Gata de start!

Gata de start!

de Redactia Tvmania

Ultimele schimbari operate intre echipe si la noile monoposturi de Formula 1 ameninta sa readuca in prim-plan spectacolul din Marele Circ.
Miercuri, pilotii scuderiei Ferrari au efectuat la Valencia (Spania) ultimul test in vederea pregatirii pentru noul sezon de Formula 1, care incepe duminica, la Melbourne. Prilej numai bun pentru tehnicieni, care s-au declarat oarecum nemultumiti de timpul scos de campionul en-titre, cu o secunda mai mic decat cel obtinut anul trecut, la Marele Premiu din Australia. „Ultimele trei zile de teste au fost satisfacatoare, insa vantul puternic ne-a creat cateva probleme. Suntem constienti de faptul ca acum avem de indeplinit o sarcina mult mai dificila decat in anii precedenti, ca avem in fata 19 curse si ca celelalte echipe s-au pregatit foarte serios pentru actualul sezon”, a spus germanul de cinci ori consecutiv campion al Marelui Circ. Foarte entuziasmati de performantele obtinute anul trecut, bosii de la Ferrari n-au mai conceput un vehicul nou pentru sezonul care incepe in 6 martie, preferand sa-i dea neamtului pe mana un bolid modificat dupa cel din 2004.
Dincolo de temerile pe care Schumi le are, vis-a-vis de performantele bolidului sau Ferrari F2004M, in raport cu celelalte masini care se vor inscrie la grila de start, si brazilianul Rubens Barichello se simte amenintat de transferurile de piloti care au avut loc in ultima vreme.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te