Homepage  / Ultimul număr

Hilary, un Rocky in fusta

Hilary, un Rocky in fusta

de Redactia Tvmania

Revelatia ceremoniei Oscar din acest an, pelicula „O fata de milioane” („Million Dollar Baby”), intra in cinematografele din Romania din 25 martie. Merita sa dati banii pe bilet: acesta este cu adevarat un film bun, iar publicitatea creata in jurul lui nu e doar un artificiu de marketing.
Ce inseamna sa ai fler: regizorul Clint Eastwood s-a incapatanat sa faca „Million Dollar Baby”. Chiar daca a fost nevoit sa cerseasca finantare cam pe la toate studiourile de la Hollywood, studiouri care i-au refuzat ajutorul pe motiv ca un film despre box nu se vinde. In cele din urma, Warner Bros. a riscat 30 de milioane, de dragul lui Eastwood. Si, dupa cum se intampla adeseori, castiga cine risca: „Million Dollar Baby” si-a amortizat imediat investitia, strangand, numai in SUA, pana saptamana trecuta, 85 de milioane de dolari. Ca sa nu mai vorbim ca pelicula a fost vedeta galei Oscar din acest an, inhatand cele mai ravnite trofee: pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor (Clint Eastwood), cea mai buna actrita in rol principal (Hilary Swank), cel mai bun actor in rol secundar (Morgan Freeman).
Eastwood a vrut ca eroina sa fie jucata de actrita Hilary Swank care a reusit sa sara, intr-un deceniu, de la partituri precum cele din productii gen „Un alt Karate Kid” sau „Beverly Hills 90210” la interpretari premiate cu Oscar, ca aceea din „Baietii nu plang niciodata”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te