Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici, vacanță cu peripeții. „Noi trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul…”

Ilinca Vandici, vacanță cu peripeții. „Noi trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul…”
9

de Roxana Mirea,

Ilinca Vandici se află în vacanță în Mexic, acolo unde a ales să își petreacă sărbătorile de iarnă alături de soțul ei și fiul lor. Din nefericire, vacanța nu a fost așa cum au plănuit, iar prezentatoarea de la Kanal D fost tare dezamăgită, mai ales atunci când își vedea copilul abătut.

Ilinca Vandici, despre vacanța în Mexic

Ilinca Vandici a plecat într-o vacanță în Mexic cu soțul ei, Andrei Neacșu, dar și cu băiețelul lor Zian. Aceștia și-au dorit să petreacă sărbătorile de iarnă departe de frigul din România, însă surpriză! Vremea din Mexic nu a ținut deloc cu ei. Din nefericire, a plouat încontinuu, iar soarele și-a făcut cu greu apariția.

„Primele poze după 3 zile de stat în cameră… Încă plouă…

Realitatea e că am stat în costum de baie doar 5 minute după care am pus repede prosoapele pe noi cât să ne bucurăm puțin măcar de peisaj (care e superb apropo) și de aerosoli, că de vreme bună nu avem șanse… încă!

Nu am știut că în Mexic în această perioadă sunt mai multe șanse de ploaie decât de vreme bună! Peste tot unde am căutat și întrebat recenziile erau foarte bune…

Noi ca noi, că suntem adulți, trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul… Îl roagă în fiecare zi pe Dumnezeu să ne dea soare ca să poată sta la plaja… Și adevărul e că e tare dificil să-i consumi energia când nu ai ce face efectiv…

Deci, până acum din păcate, nu am vești bune, dar sper totuși că după atâta drum și atâta nevoie de această vacanță, într-un final va ieși soarele!”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

ilinca-vandici-vacanta-cu-peripetii.-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„M-au certat unele doamne că mă plâng”

Ulterior, Ilinca Vandici a fost criticată de internauți că s-a plâns de vremea nefavorabilă pe care au prins-o în Mexic. Prezentatoarea TV le-a dat replica celor care au criticat-o. Pe de altă parte, într-un sfârșit, a apărut și soarele, iar vedeta, soțul ei și cel mic s-au putut bucura de plajă.

Și dacă tot m-au certat unele doamne că mă plâng, că vai, că… Nu, nu mă plâng! Am împărtășit o experiență cu voi. Cine are copii înțelege dezamăgirea din ochii unui copil. Mămicile înțeleg și mai bine sentimentele pe care le am atunci când îmi văd puiul dezamăgit, dar asta nu e o tragedie. E doar experiență pe care o trăim. În altă ordine de idei, astăzi a ieșit și soarele puțin. Măcar o oră ne bucurăm de soare”, a spus Ilinca Vandici.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton