Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Imaginea adorabilă surprinsă de Andreea Ibacka. Momentul de tandrețe dintre Namiko și noul bebeluș al familiei Ibacka

Imaginea adorabilă surprinsă de Andreea Ibacka. Momentul de tandrețe dintre Namiko și noul bebeluș al familiei Ibacka
10

de Andra Stana,

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinții unui băiețel în urmă cu aproape 2 luni. În prezent, frumoasa actriță din serialul „Adela” trece prin cele mai frumoase momente din viața ei, având grijă de micuții ei, băiețelul nou-născut și Namiko.

Andreea Ibacka este mămică cu normă întreagă. Cu toate acestea, soția lui Cabral reușește să nu își neglijează nici cariera. A continuat să scrie pentru vlogul ei și, în plus, documentează schimbările prin care trece acum, scrie a1.ro.

Zilele trecute, Andreea a postat pe contul ei de Instagram, la Stories, un filmuleț cu Namiko, fetița ei, care îi cântă frățiorului ei și încearcă să îi aline durerile de burtică, mângânindu-l încet.

Imaginile adorabile cu Namiko și frățiorul ei

Andreea este emoționată și i se aude vocea fericită pe fundal, în timp ce Namiko cântă versurile greșite ale unul cântecel pentru copii.

“Mami, uța uța era cu căruța, nu cu castana”, o corectează Andreea pe Namiko.

“Nu cu căruța, cu castana”, spune hotărâtă Namiko și începe iar să cânte.

“Îl mângâi pe fratele tău să nu-l mai doară burtica?”, a întrebat-o Andreea pe micuța ei.

“Dă din picioare?”, spune Namiko.

“Da, iubire”, îi răspunde cu gingășie Andreea.

Andreea se pare că, deși trece prin cea mai aglomerată perioadă din viața ei, iar micuțul ei se confruntă acum cu colici, ea reușește să rămână pozitivă și vioaie, făcând față provocării de avea doi copii mici.

Andreea Ibacka, siluetă de invidiat imediat după ce a născut

Deși a născut în urmă cu puțin timp, Andreea pare că deja și-a revenit la silueta ei de dinainte de a rămâne însărcinată, fiind acum într-o formă de zile mari.

Andreea încă nu a dezvăluit ce nume au ales ea și soțul ei, Cabral, pentru micuțul lor. În schimb, le-a povestit fanilor de pe Instagram cum a decurs nașterea și cum se simte acum.

Andreea a povestit că bebelușul ei a primit nota 10 la naștere de la medici și că este perfect sănătos, ea se recuperează rapid după naștere și e fericită pentru că băiețelul ei e foarte cuminte, mai scrie sursa citată.

„La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă. Adică cu taică-su nu, în niciun caz.

Mănâncă, doarme e liniștit, foarte rar plânge, la naștere a avut 3420 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant, astea știu că sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund, în rest, nimic ieșit din comun, nimic extraordinar, am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții, și activități alături de bebe.

„Suntem foarte fericiți, recunoscători și norocoși că suntem sănătoși amândoi și de-abia așteptăm să ajungem acasă”, a spus Andreea Ibacka pe Instastory.

Imaginea adorabilă surprinsă de Andreea Ibacka. Momentul de tandrețe dintre Namiko și noul bebeluș al familiei Ibacka (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te