Homepage  / Vedete româneşti

În ce condiții s-ar întoarce Cosmin Cernat în televiziune. Unde lucrează acum

În ce condiții s-ar întoarce Cosmin Cernat în televiziune. Unde lucrează acum
6

de Roxana Mirea,

Cosmin Cernat a lucrat mult timp în televiziune. El a fost și prezentatorul emisiunii „Exatlon”, care era difuzată de Kanal D. Acum, Cosmin Cernat lucrează la radio și spune că este foarte fericit în acest mediu. Într-un interviu recent, el a vorbit despre revenirea în televiziune, dar a dezvăluit și care este secretul căsniciei lui cu Mădălina.

Cosmin Cernat, despre revenirea în televiziune

Cosmin Cernat lucrează acum în radio, un mediu în care spune că se regăsește mai mult, dar nu exclude nici revenirea în televiziune. El lucrează de doi ani de zile la radio Impuls, unde realizează emisiunea  „Invitatul de la 12”.

Mi-e mult mai bine la radio, pentru că e un lucru pe care mi-am dorit să-l fac”, a spus Cosmin Cernat pentru impact.ro.

În momentul de față al vieții mele, mă regăsesc mult mai mult în radio. Și dacă mi-e dor de ceva din televiziune, mi-e dor de comentariul sportiv, dar mă duc la Eurosport din când în când.

Dar nu spun că nu mă voi întoarce pe TV, mă voi întoarce, nu am o problemă, dacă va fi un proiect, de exemplu, de genul “Exatlon”, un proiect care mie mi-a plăcut foarte tare. La o anumită vârstă poți să îți alegi proiectele”, a mai declarat el.

Cosmin-Cernat-despre-revenirea-in-televiziune-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cosmin Cernat, secretul căsniciei cu Mădălina

Cosmin Cernat a vorbit și despre relația cu Mădălina, care datează de 13 ani de zile.

„13 ani sunt cu Mădălina. Cred că liniștea. Și ea a căutat liniște și eu. Ce cred eu de fapt este că ea m-a luat pe mine fix așa cum sunt și eu pe ea la fel. Dacă încerci să faci asta (nr. să îl schimbi pe celălalt) e falimentar.

În primul rând pot să îi mulțumesc acum pentru felul în care a avut grijă de fetele mele, care nu erau fetele ei biologice. Iar pentru mine chestia asta înseamnă mai mult decât orice.

Oamenii au bune și rele, când ești îndrăgostit vezi numai lucrurile frumoase, creezi un scenariu și zici: ea e! Nu e așa. Suntem oameni obișnuiți cu toții, dar până la urmă, cum le spun și copiilor, după noi rămân faptele noastre, ce facem noi unii pentru alții.

Până să schimbăm lumea, dacă poți să-mi aduci o cafea, până să mutăm munții din loc, dacă poți să-mi vorbești frumos, vorbește-mi frumos! E ca în declarațiile sportivilor mari.

Dacă te uiți la Nadal, la Hagi, declarațiile alea par niște banalități, dar viața despre asta e, despre lucruri simple. Adică să îți faci treaba, să muncești, să nu faci rău, să faci bine, cam asta e”, a spus Cosmin Cernat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te