Homepage  / Vedete străine

Hilal Altinbilek, actrița principală din „Mă numesc Züleyha” se căsătorește. Cine este viitorul soț

Hilal Altinbilek, actrița principală din „Mă numesc Züleyha” se căsătorește. Cine este viitorul soț

de Roxana Mirea,

Hilal Altinbilek, actrița care o interpretează pe protagonista serialului „Mă numesc Züleyha”, difuzat și la noi de Kanal D, ar urma să se căsătorească cu iubitul ei, Metin Hara. În iulie, a apărut vestea că cei doi s-au împăcat după ce, în urmă cu câteva luni, presa turcă anunța vestea despărțirii. Ei bine, se pare că Hilal și Metin și-au rezolvat problemele, iar acum urmează să facă pasul cel mare.

Hilal Altinbilek din „Mă numesc Züleyha” ar urma să se căsătorească

Încurcate mai sunt căile dragostei! În urmă cu câteva luni, circulau mai multe zvonuri potrivit cărora Hilal Altinbilek, actrița din „Mă numesc Züleyha” (în original: „Bir Zamanlar Çukurova”), s-ar fi despărțit de iubitul ei, Metin Hara, după un an și jumătate de relație. Apoi, la începutul lunii iulie, vestea împăcării i-a luat prin surprindere pe fani.

Hilal Altınbilek și iubitul ei au fost surprinși împreună pe plajă, îmbrățișați, aflându-se într-o binemeritată vacanță după încheierea filmărilor pentru „Mă numesc Züleyha”. În timpul acestei vacanțe, Hilal Altınbilek și iubitul ei ar fi luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor.

Potrivit site-ului Haberler Ankara, ei au decis să se căsătorească, deși încă nu se știe când și unde va avea loc nunta. Nu ar fi prima dată când Hilal și scriitorul se gândesc la o nuntă. Cei doi au avut parte de o întâlnire cu familiile lor în 2021 și „în curând se vor așeza la masa de nuntă”.

Metin (39 de ani) este un cunoscut scriitor de cărți de dezvoltare personală, speaker motivațional și terapeut energetic. Dar și mai faimos pentru faptul că s-a iubit între 2017-2019 cu modelul de origine braziliană Adriana Lima. Hilal nu este prima actriță turcoaică care îi cade în mreje lui Metin. În 2016, el a mai avut o relație și cu Beste Kökdemir (Meleksima din „Kösem”).

Când se termină serialul „Mă numesc Züleyha” pe Kanal D

Până de curând, Kanal D difuza serialul „Mă numesc Züleyha”, aflat pe finalul sezonului 4, două zile pe săptămână – joi și vineri -, de la 20.00. Lucrurile s-au schimbă în august. Începând de luna aceasta, de pe 3 august, Kanal D difuzează „Mă numesc Zuleyha” și miercurea, tot de la 20.00. Astfel, serialul a putut fi urmărit trei zile pe săptămână, în loc de două.

Totuși, povestea este foarte aproape de sfârșit. „Mă numesc Züleyha” s-a terminat în Turcia, iar acum urmează să se termine și la noi. Ultimul episod va fi difuzat vineri, 12 august 2022, pe Kanal D.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te