Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Din 2 februarie, Acasă difuzează serialul turcesc “Lupta rozelor”

Din 2 februarie, Acasă difuzează serialul turcesc “Lupta rozelor”

de Redactia Tvmania

Acasă aduce din 2 februarie un nou serial turcesc de succes, “Lupta rozelor”, care are la bază povestea extraordinară a unei tinere ce luptă să-și îndeplinească cel mai mare vis.

Gulru este o tânără frumoasă, care s-a născut într-un cartier sărac și a crescut într-un conac unde tatăl ei era grădinar, iar sora sa mai mare bucătăreasă. În ciuda faptului că majoritatea timpului și l-a petrecut înconjurată de oamenii bogați din splendida casă, ea nu a uitat nicio clipă locul modest în care s-a născut.

Fata trăiește împreună cu cele două surori și tatăl lor în căsuța amenajată special pentru personal și, uneori, își ajută sora la munca din casă. Gulru a visat întotdeauna să trăiască departe de casă, așa cum trăiește fiica proprietarului conacului, Gulfem, pe care o admiră și își dorește să devină un designer de succes, la fel ca ea.

Plină de ambiție, ea merge să studieze cu bursă la universitate și plănuiește să lucreze cu Gulfem după absolvire. Când tatăl lui Gulfem moare, tânăra se întoarce la Istanbul pentru înmormântare. Curând, ea descoperă că dorința tatălui era să-și țină copiii împreună la Istanbul.

De aceea, Gulfem se mută cu fratele cel mic, Cihan, chiar dacă ea nu își dorea să stea lângă el. Gulru se bucură, pentru că astfel are șansa să își vadă modelul în fiecare zi. Totuși, nimic nu se întâmplă cum se aștepta ea. Fără nicio explicație, Gulfem îi concediază pe sora și tatăl lui Gulru și le lasă doar cinci zile pentru a-și găsi o altă casă în care să locuiască.

Mai mult de atât, Gulfem o acuză pe Gulru pentru furtul unui colier și vrea să se răzbune, jurându-i că îi va lua totul. Omer, prima și singura iubire a lui Gulfem, devine parte din această poveste când se întâlnește întâmplător cu Gulru.

Telespectatorii pot urmări Acasă, începând din 2 februarie, de la ora 18.00, de luni până vineri, incredibila poveste de viață a tinerei Gulru.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te