Homepage  / Cinema

Indiana Jones 5. Ce s-a aflat înainte de lansarea ultimului film al lui Harrison Ford din seria Indiana Jones. Trailer nou

Indiana Jones 5. Ce s-a aflat înainte de lansarea ultimului film al lui Harrison Ford din seria Indiana Jones. Trailer nou
6

de Andreea Hentea,

Numărătoarea inversă pentru „Indiana Jones și cadranul destinului” a început. Filmul ni-l va prezenta pe Harrison Ford pentru ultima oară în postura arheologului adorat de fani, animați acum de nostalgia față de Indy și incitați de adrenalina noii povești. Pentru a intensifica emoția așteptării, a fost publicată o serie de postere noi ale filmului, cuprinzând și alte personaje și spunând ceva mai mult despre ce vom vedea, scrie collider.com.

„Indiana Jones și cadranul destinului” a avut recent premiera mondială la Festivalul de la Cannes, unde a fost ovaționat de public timp de șase minute, reacție care i-a emoționat vizibil pe Harrison Ford, Mads Mikkelsen și pe regizorul James Mangold.

Alături de Harrison Ford în rolul lui Indiana Jones, noile postere îi înfățișează pe Phoebe Waller-Bridge în rolul Helenei Shaw, fina lui Indy, care trece împreună cu el prin aventuri tari, și pe Mads Mikkelsen în rolul savantului nazist Jürgen Voller.

Antonio Banderas este un vechi prieten, Renaldo, Shaunette Renée Wilson joacă o agentă pe nume Mason, iar adolescentul Ethann Isidore (aflat mereu pe lângă Harrison Ford pe covorul roșu de la Cannes) este Teddy, un rol despre care încă nu se cunosc detalii. Toby Jones este Basil Shaw, un personaj care exprimă spiritul alert al filmului. Dincolo de chipurile familiare ale actorilor, noile afișe reușesc să imprime o atmosferă contemporană acestei aventuri clasice, aliniindu-se viziunii regizorului James Mangold și preferințelor publicului de azi.  

indy-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Obiceiuri vechi, dar și ceva noutăți

Amplasat pe fondul competiției spațiale dintre americani și sovietici de la sfârșitul anilor ’60, filmul arată un Indiana Jones revoltat că NASA a solicitat ajutorul foștilor oameni de știință naziști pentru a domina această cursă. Ca de obicei, Indy e în goană după un artefact neprețuit. De data aceasta este vorba despre cadranul destinului, care poate schimba cursul istoriei. În toată povestea, Indy este însoțit de Helena Shaw, fina lui și fiica unui vechi prieten. Ea este catalizatorul acestei aventuri care îl readuce față în față cu naziștii. 

Toate aceste materiale promoționale indică o nouă poveste revigorantă și palpitantă. „Indiana Jones și cadranul destinului” este primul film al celebrei francize care nu e regizat de Steven Spielberg și nu are o poveste scrisă de George Lucas (cei doi fiind acum doar producători executivi). Regizorul James Mangold a scris scenariul împreună cu Jez Butterworth, John-Henry Butterworth și David Koepp. Distribuția e completată de John Rhys-Davies, care reia rolul simpaticului Sallah, vechiul prieten al lui Indy, de Thomas Kretschmann în rolul colonelului Weber și de Boyd Holbrook în rolul lui Klaber. 

Filmul „Indiana Jones și cadranul destinului” va avea premiera în cinematografele din România pe 30 iunie.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te