Homepage  / Știri / Televiziune

Insula iubirii, 21 iunie 2022. Katy şi Ionuţ au părăsit show-ul. Ce s-a întâmplat la sosirea în țară

Insula iubirii, 21 iunie 2022. Katy şi Ionuţ au părăsit show-ul. Ce s-a întâmplat la sosirea în țară
4

de Andra Stana,

„Insula Iubirii” sezonul 6 se încheie luni, 27 iunie. Ediția de aseară, 21 iunie a oferit momente neașteptate, când cuplurile au avut parte de emoții la ultimul bonfire. În final, Katy și Ionuț au decis până la urmă să părăsească insula. Iată ce s-a întâmplat cu cei doi la întoarcerea în România.

Katy şi Ionuţ au părăsit Insula Iubirii, sezonul 6, 21 iunie 2022

Experienţa pe Insula Iubirii a ajuns în punctul culminant. Şase cupluri au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. După 21 de zile de când au ajuns în Thailanda, aseară, a sosit momentul în care partenerii au stat din nou faţă în faţă la ceremonia finală a focului, în penultimul episod Insula Iubirii.

Aseară, primul cuplu a primit din partea gazdei celui mai fierbinte reality show, Radu Vâlcan, întrebarea mult aşteptată: „Veţi pleca de pe insulă împreună, singuri sau cu un alt partener?”.

Katy şi Ionuţ au început testul suprem al relaţiei după ce un alt cuplu a părăsit insula şi au intrat în atmosferă direct în centrul acţiunii, la un bonfire unde Ionuţ s-a făcut imediat remarcat.

Insula IubiriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Telespectatorii au urmărit cum cuplul, după o revedere emoţionantă, a luat decizia să părăsească insula împreună, însă testul nu se încheiase pentru ei.

Întorşi în ţară, Katy a simţit să facă schimbări în viaţa ei. Nu uitase încă tentaţia, aşa că a mai încercat să se apropie de Marius – ispita cu care a rezonat cel mai mult pe Insula Iubirii.

„A fost o perioadă de timp când ea mă căuta să îmi propună să ne vedem, îmi dădea de înţeles că îşi doreşte ceva mai mult. Însă am făcut-o să înţeleagă că eu nu îmi doresc o relaţie cu ea, m-am simţit minţit că nu şi-a asumat ceva când eram pe Insulă. Am luat decizia de a-i spune că sunt cu cineva, ca să înţeleagă că nu sunt interesat. Nu ştiu dacă s-ar mai fi întors la Ionuţ, dacă eu mi-aş fi dorit o relaţie cu ea!”, a mărturisit Marius.

Ce s-a întâmplat cu Ionuț și Katy la întoarcerea de pe Insula iubirii 2022

Katy și Ionuț de la „Insula Iubirii” au avut parte de un parcurs greu la întoarcerea în țară. Katy și-a dorit să se mute în București, iar cei doi s-au despărțit. De asemenea, Katy i-a dat mesaje ispitei Marius. Katy și Ionuț s-au despărțit la întoarcerea în țară, iar femeia l-a căutat insistent pe Marius, care nu și-a dorit o relație cu ea. Iată ce au spus cei doi, la 6 luni de la „Insula Iubirii” și cum arată viața lor acum:

„După ce am venit acasă, ea a rămas conexiunea cu respectivul grup, am lăsat-o ușor să-și revină, era normal să nu mai fie acasă la fel”, spune Ionuț la Antena 1.

„Am discutat cu ei în aeroport, asta e amuzant, când am ajuns în Otopeni, ne-am despărțit foarte amical, le-am dorit bine, să fie fericit, iar în câteva ore aveam mesaje de la Katy, mă întreba dacă sunt îndrăgostit de altcineva, dar după ce îmi scrie un mesaj, simțindu-se vinovată, ștergea mesajul”, dezvăluie ispita Marius despre Katy.

„Ea a fost cea care m-a căutat”

Eu cu Marius ne-am apropiat mai mult, nu aveam discuții mai personale, eu voiam să mai vorbesc cu el, să păstrez legătura”, spune Katy. „Ea a fost cea care m-a căutat, am aflat că s-a despărțit de Ionuț”, spune ispita Marius.

Nu mai voiam să revin unde am muncit ca livrator, aveam și un interviu la o multinațională”, spune Katy despre dorința ei de a se muta în Capitală. „Voia ea la București, că erau toți acolo. S-a luat după ei”, spune Ionuț.

„El trebuia să se întoarcă la Constanța, la muncă, și am zis gata ne despărțim”, spune Katy. „A fost o perioadă după când ea mă căuta să îmi propună să ne vedem, că își dorește ceva mai mut, dar eu i-am zis că nu-mi doresc o relație cu ea”, spune ispita Marius. „Nu am de ce să mint, că îi scriam. Dar omul mi-a zis că nu avem nicio treabă, că el avea relația lui”, mai spune Katy.

Insula iubirii 2022, sezonul 6, se apropie cu pași repezi de ultima ediție

Luni, 27 iunie 2022, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor fi martorii alegerilor protagoniştilor, care au ajuns în punctul culminant al experienţei lor pe Insula Iubirii, în cadrul ultimului episod al show-ului.

Şase femei şi şase bărbaţi care se credeau în relaţii indestructibile s-au aruncat plini de încredere în aventura vieţii lor, iar la finalul celor 21 de zile au tras linie şi au văzut cu ce au rămas.

Alegerile lor din ultimul episod al reality show-ului, precum şi povestea lor după câteva luni de la revenirea în ţară vor putea fi urmărite luni, 27 iunie, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te