Homepage  / Televiziune

Interviul „Prințul Harry: Lumini și umbre”, difuzat și în România. Unde și când îl putem vedea

Interviul „Prințul Harry: Lumini și umbre”, difuzat și în România. Unde și când îl putem vedea

de Roxana Mirea,

Decizii luate în spatele cortinei și secrete niciodată spuse ies la lumină într-un interviu eveniment realizat de jurnalistul Anderson Cooper cu „Prințul Harry, Lumini și umbre”. Acum, acest interviu este difuzat astăzi, 10 ianuarie, și în România. Iată pe ce post de televiziune se va vedea interviul cu Prințul Harry.

Unde va fi difuzat interviul „Prințul Harry: Lumini și umbre”

Interviul „Prințul Harry, Lumini și umbre” va fi difuzat și la noi de către Pro TV. În această seară, după Știrile PRO TV de noapte, românii vor putea descoperi detalii neștiute despre Casa Regală a Marii Britanii. Prințul Harry va recunoaște că a fost „incredibil de naiv” cu privire la modul în care presa britanică a tratat povestea de dragoste dintre el și soția sa, Meghan Markle. De asemenea, acesta va spune că relația cu fosta actriță americană i-a dat o nouă perspectivă de a conștientiza lucrurile. Interviul „Prinţul Harry: Lumini şi umbre” va putea fi urmărit mâine seară, de la ora 00:00, la PRO TV.

„Lucrurile prin care a trebuit să treacă Meghan au fost, într-o anumită măsură, asemănătoare cu cele prin care au trecut Prințesa Kate și Regina Consoartă Camilla, dar circumstanțele au fost foarte diferite”, îi va spune Harry lui Anderson Cooper. „Dar apoi adaugi elementul cheie, pe care presa britanică a sărit imediat. Am intrat în toată această poveste fiind incredibil de naiv. Nu aveam idee că presa britanică era atât de bigotă. Din păcate, probabil că eram bigot înainte de relația mea cu Meghan”.

În interviul acordat cu ocazia lansării noului său volum – ”Rezervă”, Prințul Harry a explicat de ce ruptura de familia regală a fost atât de publică: ”De fiecare dată când am încercat să fac acest lucru în privat, au existat briefing-uri și scurgeri de informații și s-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele”, îi va spune Harry lui Cooper. „Știi, mottoul familiei este: Niciodată nu te plângi și nu dai explicații. Dar este doar un motto”.

Ce va răspunde Harry la întrebarea: „Mai vorbești cu tatăl tău?” și ce se ascunde în spatele poveștii care a zguduit lumea vedem marți seară, după Știrile PRO TV, de la miezul nopții.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te