Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu a spus ce n-a făcut niciodată. Anunțul surprinzător al vedetei. „Știu că pare greu de crezut”

Iulia Albu a spus ce n-a făcut niciodată. Anunțul surprinzător al vedetei. „Știu că pare greu de crezut”
7

de Roxana Mirea,

Iulia Albu este cunoscută pentru numeroasele sale apariții excentrice la televizor. Nu de puține ori, vedeta a apărut în tot felul de ținute inedite, însă, în ciuda tuturor schimbărilor, există ceva de care nu s-a atins niciodată. Iulia Albu a dezvăluit ce n-a făcut, până acum.

Uluitor ce n-a făcut niciodată Iulia Albu

Iulia Albu este o apariție de fiecare dată, fiind cunoscută pentru stilul ei excentric și ținutele ieșite din tipar. Chiar dacă uimește mereu prin aparițiile sale, Iulia Albu a dezvăluit că nu s-a atins niciodată de părul ei. Mai exact, vedeta a dezvăluit că nu s-a vopsit niciodată pentru că a simțit că dacă ar face-o, s-ar trăda pe ea însăși. Iulia a scris pe Instagram că nuanța părului ei este moștenire de la mama sa.

„Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine. Culoarea părului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine. Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat în primul rând PE CINE SUNTEM ca oameni.

IUBIȚI-VĂ. Și nu uitați cine sunteți. NICIODATĂ. Să aveți o săptămână fabuloasă că voi”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

uluitor-ce-n-a-facut-niciodata-iulia-albu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Iulia Albu își lasă banii pe mâna iubitului

Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Mike. Acesta este cel care gestionează banii pe care îi câștigă vedeta și tot el este cel care se ocupă de facturi. Iulia Albu a spus că se consideră o norocoasă că nu este nevoită să administreze ea banii și să plătească facturile. Ba mai mult, ea spune că nici nu vrea să știe unde se duc banii.

Toată lumea a avut parte de momente de genul acesta. Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc. Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult însemnând să ne împărținm între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu”, a declarat Iulia Albu, pentru fanatik.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton