Homepage  / Știri

Iulia Vântur n-a scăpat de frig în vacanţă

Iulia Vântur n-a scăpat de frig în vacanţă

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din dimineţile de weekend a plecat din România în vacanţa de iarnă, sătulă de ger şi nămeţi, cu gândul la plajele însorite din exoticul Bahamas.

Însă, din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar vremea potrivnică a împiedicat-o pe vedeta Pro TV să se bucure de o baie în ocean.

Până în Bahamas, Iulia a mai avut de îndurat frigul din Rusia, unde iubitul ei, Marius Moga, avea două concerte. „Dupa această experienţă de gheaţă, la -20 de grade, visam doar oceanul şi soarele care-mi dezmorţea corpul şi îl readucea la viaţă”, povesteşte ea.

Următoarea escală, înainte de Bahamas, a fost Miami, însă şi aici temperaturile i-au jucat feste blondei de la Pro TV.

Iulia Vântur a tremurat pe plaja din Bahamas.

„E un oraş în care se întâmplă foarte multe, dar oamenii par foarte relaxaţi şi ştiu să se bucure de viaţă. Trebuie să recunosc, singurul lucru care îi stresa era vremea, temperaturile neobişnuit de scăzute pentru acea zonă”, explică prezentatoarea.

În lipsa bălăcelii şi a lenevitului la plajă, Iulia a avut timp să descopere aroma locală a arhipelagului din Oceanul Atlantic. „Ne-am împrietenit cu un băştinaş, care ne-a povestit mare parte din istoria Bahamasului, din prezent, din obiceiuri, mentalitatea oamenilor locului. Am încercat să trăim ca ei, am mers la aceleaşi restaurante la care merg băştinaşii, am fost într-un club – o discotecă de-a lor – eram singurii turişti”, îşi aminteşte ea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te