Homepage  / Televiziune

Iuliana Luciu a revenit într-o emisiune cunoscută de la Antena 1. „Mă consider una dintre puținele invitate care…”

Iuliana Luciu a revenit într-o emisiune cunoscută de la Antena 1. „Mă consider una dintre puținele invitate care...”
10

de Roxana Mirea,

Iuliana Luciu apare într-o emisiune la Antena 1. Nu este pentru prima dată când vedeta acceptă să facă parte din acest show. Revine mereu cu plăcere și se dedică complet sarcinilor pe care le primește din partea gazdei emisiunii. Iată în ce show apare acum Iuliana Luciu, la Antena 1.  

Iuliana Luciu, la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea!” 

Romică Țociu, Cornel Palade, Shondy și Iuliana Luciu spun „Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea!”, săptămâna aceasta, în cele trei ediții consecutive difuzate la Antena 1.  

Mi-e puțin frică de Nea Marin, trebuie să recunosc, dar sunt sigură că va fi foarte bine, pentru că eu sunt ascultătoare și fac ceea ce am de făcut”, a declarat Shondy, care se află la prima apariție în acest show.  

Despre Romică Țociu și Cornel Palade, Nea Mărin a mărturisit: „Deja mă gândesc cum va fi săptămâna aceasta alăuri de ei, dar un lucru știu sigur: ne vom distra pe cinste!”, a recunoscut gazda show-ului.  

Iuliana Luciu, care nu este la prima apariție în această emisiune, a declarat: „Eu mă consider una dintre puținele invitate care s-a înţeles mereu bine cu Nea Marin”, acesta din urmă recunoscând: „Iuliana este singura despre care nu am avut niciodată ce să comentez. Este o fată foarte educată, muncitoare și serioasă!”. 

Iuliana Luciu, la „Poftiţi pe la noi Poftiţi în Dobrogea!”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu Nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea!”, sezonul 10, luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1. 

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te