Homepage  / Filme Online / Vedete străine

Janet Jackson face dezvăluiri despre relația cu Michael Jackson. Ce apelative jignitoare folosea megastarul la adresa ei

Janet Jackson face dezvăluiri despre relația cu Michael Jackson. Ce apelative jignitoare folosea megastarul la adresa ei
6

de Vasilica Rogozanu,

Un nou documentar despre cântăreața Janet Jackson are premiera pe azi, 28 ianuarie, în SUA, în care starul american oferă fanilor o privire intimă și onestă asupra propriei vieți, dezvăluind povești neștiute.

Lansat la 40 de ani după apariția primului ei album solo („Janet Jackson”, 1982), documentarul omonim, care a fost în pregătire timp de cinci ani, are patru ore și cuprinde imagini video din casa ei, filmări de arhivă, interviuri cu vedete care o cunosc cel mai bine, inclusiv Missy Elliott și Mariah Carey și, desigur, declarații ale vedetei.

Michael Jackson o insulta „în glumă”

Janet Jackson pe coperta revistei VIBE , 2006 / foto: Profimedia

În noua producție, Janet Jackson vorbește despre atenția publicului, care a venit odată cu celebritatea, dar și despre anii pe care i-a trăit în umbra celebrului ei frate, megastarul Michael Jackson.

„Au fost momente când Michael mă tachina și mă striga în diverse feluri. Porc, cal, târfă sau vacă”, a spus Jackson.

„Râdea despre asta, râdeam și eu, dar în sufletul meu mă durea ceva. Când cineva îți spune că ești gras, te afectează”, a mai spus ea, făcând referire la problemele severe de greutate pe care le-a avut acum mai bine de un deceniu.

La ceva timp după ce frații ai au devenit celebri cu trupa Jackson 5, Janet a reușit și ea să dea lovitura când avea 11 ani, cu un rol în sitcomul „Good Times”, unde juca o fetiță adoptată.

„Acesta este începutul problemelor cu greutatea și a modului în care mă priveam pe mine însămi”, spune ea. 

Sunt un om care mănâncă pe fond nervos, așa că atunci când sunt stresată sau ceva mă deranjează cu adevărat, mâncatul mă alină”, a spus Jackson, a cărei greutate a fluctuat masiv de-a lungul anilor.

În 2006, ea a s-a îngrășat considerabil pentru un rol (80 de kg) și i-a fost foarte dificil, spre imposibil să mai revină la greutatea inițială.

Interpreta a câştigat considerabil în greutate şi a rămas în atenţia mass-media, o vreme, numai prin intermediul imaginilor cu noua ei „siluetă”.

Ulterior a slăbit și, pentru a demonstra că e în formă. a pozat, la 40 de ani, topless pentru revista „Vibe”.

Mai târziu, în 2011, a devenit purtător de cuvânt al Nutrisystem. Suferința pe care a încercat-o de-a lungul vieții are legătură și cu modul în care lumea a stat cu ochii țintă pe ea, din cauza faptului că făcea parte dintr-un clan celebru, mai ales în vremea în care Michael Jackson era acuzat de pedofilie și ducea lupte în instanță pentru a-și dovedi nevinovăția.

„A fost frustrant pentru mine”, a spus ea. „Avem vieți separate și, deși el era fratele meu, problemele lui nu aveau nicio legătură cu mine. Eram vinovată prin asociere. Așa se spune, nu?”

Janet Jackson two hour documentary to premiere on LifetimeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te